Massale volksopstand tegen Het Gevaar Van Links

Stop de persen mensen. Morgen is het dan eindelijk zover. De langverwachte “Dutch Tea party“. Dit is een demonstratie tegen Het Gevaar Van Links. Omdat dit land aan de afgrond verkeert wegens Het Gevaar Van Links begint de demonstratie op het symbolische tijdstip van 5 voor 12.

Er zullen ook vreemde snuiters aanwezig zijn.
Er zullen ook vreemde snuiters aanwezig zijn, zoals de hier afgebeelde Joshua Livestro en zijn siamese tweelingbroer.
Wie er in ieder geval komen spreken zijn o.a. Bart Jan Spruyt, beter bekend als 1 van de initiators van de PVV en die, ondanks dat dat een beetje mislukte, nog steeds PVV stemmen werft te Urk, Eline van den Broek, een vrouw die met een obscure partij op de klippen liep tijdens de afgelopen EU verkiezingen, en, belangrijker, die het “Hero Brinkman mept de barman bij Nieuwspoort” incident in hoogsteigen persoon mocht bijwonen. En ten slotte, niet de minste natuurlijk, volksheld Hero Brinkman himself, die een verhaal zal afsteken over: defensie. Vermoedelijk iets van dat defensie nodig is om je te verdedigen tegen Het Gevaar Van Links. Ik geloof trouwens dat er ook nog een VVD’er en een CDA’er komen maar die zullen wel uitgejouwd worden want die zijn immers ook Links en Gevaarlijk.

De organisatie is in handen van “een regiomanager van een Noord-Hollands keukenbedrijf”. Dus dan weet je het wel.

2 gedachten over “Massale volksopstand tegen Het Gevaar Van Links”

  1. Nee hoor , ter bescherming van de Nederlandse cultuur neemt rechts Nederland graag letterlijk de namen en rethoriek van Rechts Amerika over .. De Tea Party is de naam die ultra rechtse activisten in de USA zichzelf gegeven hebben , heeft iets te maken met de Boston Tea part welk hoofdzakelijk een protest tegen Engelse belastingen was

Reacties zijn gesloten.