‘VOC-mentaliteit’ kan Spelen binnenhalen’ aldus Balkenende (CDA) alleen wie betaalt het?

Goh wat een verrassing. Dat zegt Balkenende er dan weer niet bij. Alsof je “VOC-mentaliteit” kan ruilen voor 20 miljard euro. Zou mooi zijn hè stel we leefden in het grote sprookjesboek (BNR die we trouwens ook geloof ik beter “Olympische Spelen Radio” kunnen noemen. Dat ze niet doodmoe worden van zichzelf snap ik niet.)

Uit de tips (dank: Peter)

7 gedachten over “‘VOC-mentaliteit’ kan Spelen binnenhalen’ aldus Balkenende (CDA) alleen wie betaalt het?”

  1. Wat was er eigenlijk zo geweldig aan die VOC-mentaliteit? We werden er misschien “rijk” door, maar ten koste van anderen.

  2. Oh en rot op met die Olympische Spelen. We hebben geen geld voor dat soort hobby’s, zeker niet nu het crisis is en mensen hun zorg niet eens kunnen betalen. Doe even normaal zeg.

  3. Ik weet serieus niet of het een compliment is wanneer je de olympische spelen binnenhaalt tegenwoordig. Wel zal het natuurlijk bijvoorbeeld de economie flink boosten. Maar komop, dit soort festijnen zijn toch een bizar contrast vergeleken bij de chaos die er in de wereld is? Niet eens elk land in de wereld kan mee doen!

  4. Zou het niet beter zijn dat Balkie het hele volk VOC salarissen uit eigen persoon gaat beloven, want dan gaan we zeker beter met z’n allen voor gaan staan.

    Laat die spelen voior degene die rijk zijn over. Doe iets VOC’s aan het hypotheek probleem die het volk in het knel houdt.

Reacties zijn gesloten.