PVV-hork @HeroBrinkman en zijn zonderlinge krapulentaal

geseIk ben natuurlijk een groot liefhebber van Hero Brinkman, met name vanwege zijn activiteiten om de PVV van binnenuit te slopen. Wat ik ook nuttig vind zijn die zogenaamde “PVV-jongeren”, die natuurlijk helemaal geen PVV-jongeren zijn (mag immers niet van Geert) maar “Brinkman-jongeren”. Met een clubje jongeren lijkt het alsof Hero Brinkman medestanders heeft bij de PVV, maar niemand die “echt” bij de PVV zit (voorzover je daar “echt” bij kan zitten) durft ook maar 1 positief ding over Hero Brinkman te zeggen en dan weet je eigenlijk al voldoende.

Dus wanneer Hero Brinkman na de verkiezingen uit de PVV-fractie geschopt wordt en daarmee misschien zelfs nog wat extra frictie en tweespalt veroorzaakt en dus de PVV schade toebrengt, dan kan ik dat alleen maar toejuichen.

Maar nu Hero Brinkman 3e generatie allochtonen “te gast in Nederland” noemt gaat hij wat mij betreft te ver. Mijn conclusie is het dat Hero Brinkman zelf een ongewenste gast is in Nederland. Weg met die vent. Laat hem maar apartheidje gaan spelen in Zuid-Afrika, Zimbabwe of Rwanda. Niet hier.

11 gedachten over “PVV-hork @HeroBrinkman en zijn zonderlinge krapulentaal”

 1. “Bij aanvang van het debat kreeg Brinkman als dank voor zijn komst een Marokkaanse theepot. Erg dankbaar toonde hij zich niet. Want, zo zei hij, het presentje was immers afkomstig van een door de belastingbetaler gefinancierd jongerencentrum en dus „een cadeau uit eigen zak”. „U weet ons standpunt over dit soort multiculti knuffelclubs. Die willen we afschaffen.”

  Jaja, Brinkman doet hier net alsof alleen blanken belasting betalen.

 2. Ik vroeg me ook al af over die theepot, hoe weet Brinkman dat die theepot afkomstig is uit een jongerencentrum? Zou hij die theepot aannemen als die jongen de theepot zelf heeft gekocht? Ik wist niet dat ze in jongerencentra theepotten maakten.

 3. Volgens mij was hij met zn jeugdstorm zelf te gast. Die marokkaanse jongeren zijn onderdeel van de nederlandse maatschappij, of hij dat nou wil of niet, en dus zeker geen gasten. Wat een vreselijke enge en gevaarlijke schoft begint het toch te worden.

 4. Wat eigenlijk ook wel eng is is dat dit mannetje jarenlang met dit soort ideeen gewoon politiewerk heeft gedaan…..en dat er nog veel meer herobrinkmannetjes bij de politie rondlopen.

  Pas op één dag te maken gehad met een agent die vol overgave op die kutmarokkanen aan het foeteren was en twee stuks agent die wat te melken hadden over een turk omdat het een turk was.

 5. @4: Inderdaad, moet je lezen wat Brinkman hier schreef:

  “Ik ben de politiek ingegaan om de burgers te verlossen van dergelijke laffe bestuurders en laffe politiechefs. Er is een generatie, ook binnen de politie, die wel moed bezit. Het wordt tijd dat zij de kans krijgen te laten zien dat het beter kan, ondanks het slechte salaris.”

  Volkskrant opinie Amsterdams bestuur is laf 2008.

 6. Overigens, die Hero Brinkman is hier ook maar te gast:

  “De meeste Brinkmannen in Nederland komen oorspronkelijk uit Westfalen.” Na de pestepidemie hier naar toe gekomen.

  Misschien moeten we maar eens beginnen met hem terug te sturen.

 7. Ik vond het optreden van Brinkman ook schandalig. Het overgrote deel van die allochtone jongeren in dat jongerencentrum is geboren en getogen in Nederland en ze hebben de NL nationaliteit maar voor Brinkman & co blijven die jongeren “gasten” in Nederland, een soort tweederangsburgers dus. Dit toont de mentaliteit aan van een hele hoop PVVers, er zijn ook autochtonen die misschien niet op de PVV stemmen (maar bijv. op een partij als de SGP, de VVD etc) die ook die houding t.o.v. allochtonen erop nahouden.

  Ik vond de uitspraak van die ene PVV jongere (die zei dat hij oorspronkelijk uit Columbia afkomstig was) ook belachelijk. Volgens hem zou iedereen het beste af zijn in zijn/haar eigen land van herkomst. Als ik daar in die zaal aanwezig zou zijn dan zou ik opstaan en tegen hem gezegd hebben dat ik bereid zou zijn om de volgende dag met hem naar Schiphol te gaan om voor hem een vliegticket richting Columbia (one way) te kopen (op mijn kosten) mits hij instemt om diezelfde avond nog zijn spullen in te pakken en de volgende dag mijn vliegtuigticket accepteert, het vliegtuig richting Columbia instapt EN zijn NLse paspoort/nationaliteit inlevert. Ik zou echt benieuwd zijn naar zijn reactie daarop.

  Volgens de laatste peilingen staat een VVD-CDA-PVV coalitie op 80 zetels en Rutte gaf al aan dat zo’n coalitie mogelijk zou zijn. Dus dat voorspelt niet veel goeds voor NL.

 8. Ach , niet alleen bij de politie , ook bij verwante orginasaties zoals de vreemdelingendienst , ik werkte in 2003 op een AZC toen er een uit te zetten azielzoeker werd opgehaald door iemand waarvan ik wist dat hij veroordeeld was voor medeplichtigheid aan de moord op Kerwin Duinmeier . Toen ik daar met de politie op het terrein over sprak was alles wat ze te zeggen hadden ” Dat was op zijn 17e , dus dat telt niet ” . Zijn vriendin liep in 2003 nog steeds in ” Skinhead-outfit” rond , maar bij die o zo belangrijke antecedenten onderzoeken telt “skinhead als partner” of ” Skinheads als vrienden ” blijkbaar niet als probleem .

 9. Ik vraag me af of die Brinkman ook zo zou hebben gereageerd als het presentje een fles Whiskey was geweest in plaats van een theepot… 😈

 10. ben zelf marokkaan hier geboren en getogen. heb kinderen met een blanke nederlandse vrouw. kinderen zien er dus uit als marokkaan. als ik het goed begrijp zijn die dus hier ook te gast. hoe kortzichtig en bekrompen kun je denken. Brinkman is ondanks zijn scholing (neem aan dat hij hoogopgeleid is) dommer dan een ongeschoold iemand. shame on you.

Reacties zijn gesloten.