VVD-Alkmaar bindt strijd aan met windmolens n.a.v. semi-universitair onderzoek

In de Sp!ts verscheen een super-artikel over hoe ziek iedereen wordt van windmolens. Dit zou uit onderzoek blijken, uitgevoerd door de Universiteit van Utrecht. De VVD-Alkmaar wil nu acuut aanvangen met de sloop van deze gruwelijke ziekteverwekkende windmolens des doods. Als er iets belangrijk is voor VVD’ers dan is het wel de gezondheid van de burgers, nietwaar? Zeker als de verkiezingen voor de deur staan:

De Alkmaarse VVD-fractie is aangeslagen op een artikel uit Spits met als strekking dat windenergie omwonenden ziek maakt. De partij heeft schriftelijke vragen gesteld aan burgemeester Bruinooge. Sloop van de windmolens zou een optie moeten zijn volgens fractievoorzitter Jolande de Bont (noordhollandsdagblad).

Wat alleen de diverse media, en dus ook de VVD, niet goed hadden begrepen is dat dit onderzoek niet is uitgevoerd door de Universiteit van Utrecht, maar door een student rechten die stage loopt bij een advocatenkantoor dat aan het procederen is voor “protestgroep Stichting Gigawiek”.

Drie maal raden wat de doelstelling is van deze stichting. En je mag ook drie maal raden wat de rechtenstudent wilden bereiken met zijn semi-universitaire onderzoek.

Dus als ik gemeente Alkmaar was zou ik nog even wachten met slopen van windmolens.