Brekond: nieuw masterplan HP/DeTijd om SP te mollen

Ready for take-off
Stop de person: wij zijn tot tranen geroerd nu wij vernemen dat Kaj van de Linde zich bezorgd maakt op HP/DeTijd over de electorale neaud-toestand van CDA, PvdA, D66 en ToenLinks.

Daarom heeft hij een supermasterplan ontworpen.

CDA en PvdA moeten on the double alle menskrachten inzetten om het OM te bewegen om een vermeende gebeurtenis uit 1970, zijnde een gift van China aan de voorloper van de SP, te onderzoeken.

Belangrijk is in ieder geval dat CDA en PvdA deze strategische meesterzet uitvoeren, aldus Kaj. Eigenlijk is het een rechtstreekse opdracht van HP/DeTijd aan de PvdAanhangende SP-basher met het guitige mutsje op twittert. Die kan direct de superaanval inzetten.

Deze moeder van alle meesterzetten volgt daags na die vorige supermove op HP/DeTijd, die van de baanbrekende meesterjournalist Bas Paternotte die vijf weken op een supertwietje heeft liggen maffen om dat gisteren op een zeer strategisch supermoment in de markt te zetten, werktitel “De Troefkaart Van Rechts“.

Kaj van der Linde is een meester-campagne-strateeg, bekend van al die supersuccesvolle campagnes waaraan hij heeft medegedaan.

De titel van The Final Offensive om Roemer pootje te laten lichten door PvdA en CDA is: De Gamechanger.

Fasten your seatbelts. Thunderbirds are go.

11 gedachten over “Brekond: nieuw masterplan HP/DeTijd om SP te mollen”

  1. Hier trapt de PvdA natuurlijk niet in. Kay v.d. Linde ziet graag dat de VVD de grootste wordt.

  2. Wat boeit zo’n gift nou? Ik zou eerder de giften aan Wilders onderzoeken. Als dit *de* troefkaart van rechts is, dan moet ik wel lachen.

  3. @10
    Dan wordt Leefbaar Nederland nog even over het hoofd gezien, met zijn daverende lijsttrekker Fred Teeven (hee, waar ken ik die van?)

  4. acheach en dat van een blad dat vorig jaar nog opriep om het openbare leven van ex-cpnr’s te zuiveren .. Laat de SP nu maar eens op gaan roepen om de velzer affaire te onderzoeken , daar waren hoge bestuurders van de voorloper van Kaj’s partij bij betrokken Sociaal – Democraten wiens Communistenhaat groot genoeg was om het verraad van de Noord-Hollandse Communisten aan de bezetter door de Nederlandse Regering in Ballingsschap goed te keuren …

Reacties zijn gesloten.