Roemergate: HP/DeTijd opzetje om SP te mollen blijkt jammerlijke faal

Wat meesterjournalist en HP/DeTijd en Geenstijl medewerker Bas Paternotte tijdens zijn super-research naar de curatele-stelling “van Roemer” niet gelukt is, namelijk even een paar telefoontjes plegen naar enkele direct betrokkenen, lukte De Gelderlander (koop dat blad!) wél.

Mislukt dus. Alleen een paar verdwaalde VVD’ers op twitter geloven (en papegaaien) het fact-free verhaaltje nog.

Je hoeft het verder niet van mij aan te nemen, luister gewoon maar naar een VVD-wethouder die destijds samen met Roemer in het college van Boxmeer zat:

Gijs Moes, destijds wethouder voor de VVD, noemt de ophef ‘een storm in een glas water’. „Er was allemaal niet zo veel aan de hand. Dat zwartepieten wat nu gebeurt, is niet terecht. Een beetje Amerikaanse toestanden in verkiezingstijd.” (En lees vooral verder op DeGelderlander)

Dit berichtje is nazorg bij de artikeltjes “Roemergate: Troefkaart Van Rechts is slappe hap en piekt te vroeg” en het bijbehorend huilverhaaltje van Bas Paternotte waar zijn vriendje Bert Brussen de Volkskrant-columnist en passant onze site even beschuldigt van o.a. niets anders te doen hebben dan dagelijks oproepen tot geweld. Waarschijnlijk was het tijd voor zijn pilletje.

4 gedachten over “Roemergate: HP/DeTijd opzetje om SP te mollen blijkt jammerlijke faal”

  1. Hoewel gedwongen door enkele sneue schlemielen is dit weer goed gedaan Krapuul! Een heel vette rode fluim in hun gezichten.

Reacties zijn gesloten.