Het wachten is nu op de rechtse gek die Roemer kapot schiet

Roemer is een ramp voor het land. Roemer verandert Nederland in Griekenland. Straks krijgen we allemaal het minimumloon. Roemer is levensgevaarlijk. Straks gaan we allemaal in de bijstand. Straks moeten we allemaal een groen Mao-pakje aan. Straks moeten we allemaal naar de Goelag. Straks vluchten alle werkgevers Nederland uit. Straks gaat Nederland failliet. SP’ers zijn maoïsten/marxisten/leninisten/stalinisten. Roemer is Pol-Pot. SP is een terreurbeweging.  De SP maakt alles kapot. De plannen van de SP zijn misdadig.

Dit is in een notendopje wat je tegenwoordig zoal voorbij ziet komen in de media. Praktisch ALLE mensen die doorgaans voor intelligent en verstandig willen omgaan doen hier aan mee. Er wordt ook bij gezegd dat het niet per se waar hoeft te zijn. Maar het werkt zo lekker. Modder gooien. Lekker.

Maar er zijn ook mensen die dit geloven. Want dat is de bedoeling natuurlijk.

De conclusie van dit alles is duidelijk: Roemer moet uitgeschakeld worden. Het doel heiligt de middelen en het land moet gered worden.  Welke rechtse gek staat op om het land te redden van Roemer?

Er bestaat al een woord voor: “demoniseren”. Ja ik heb dit niet verzonnen maar zo schijnt het dus te werken.

 

 

 

13 gedachten over “Het wachten is nu op de rechtse gek die Roemer kapot schiet”

 1. Tja, ik heb ook dat angstige voorgevoel. Een verschil: de SP is bepaald geen eenmanspartij, dus die wordt niet mee kapotgechoten.

 2. Ja dat voorgevoel van jou ken ik, daar is dit ook op geinspireerd. Je hebt idd gelijk met het enorme partij apparaat van de SP dat zich hier door niet uit het veld zou laten slaan. Maar ik vind het ook met name stuitend van al die demonisering jankerts die dit allemaal fantastisch lollig vinden als het over Roemer/SP gaan en die gaan lopen huilen als het over Wilders gaat.

 3. ach ja, dat is de zelfde groep die zich reuze druk maakt over iets wat tegen Joden gezegt zou kunnen zijn in een Tram, maar vindt dat Moslims niet moeten zeuren over doorrijdende bussen en onbeschofte of racistische buschauffeurs …

 4. Als de financiële markten zenuwachtig van hem worden wordt het misschien tijd dat-ie iedere dag een andere route naar z’n werk neemt en regelmatig de agenda op z’n kop gooit……just in case.

 5. Zal wel wat meevallen zolang hij zijn mond houdt over die enge salafisten heeft hij nog geen leger
  aan beveiliging nodig. Ik denk dat een rechts iemand hem een kogel door zijn kop jaagt realistisch gezien miniem is.

 6. @9: Witte Duif:

  Ben benieuwd of de Jager ook even belde met Finland:

  [ ‘De euro vernietigt de toekomst van Europa. Het is een totale catastrofe…’]

  Finland – een van de weinige EU-landen met een AAA-rating – heeft zijn ambtenaren gevraagd zich voor te bereiden op het uiteenvallen van de eurozone. De Finse minister van Buitenlandse Zaken, Erkki Tuomioja.

  Het is een totale catastrofe, maar geen enkel land wil als eerste de euro verlaten omdat het dan de schuld voor het einde van de EU zal krijgen,’ aldus Tuomioja in de Britse krant.

  http://www.express.be/business/nl/economy/finse-ambtenaren-bereiden-einde-van-de-eurozone-voor/174550.htm

  http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/9480990/Finland-prepares-for-break-up-of-eurozone.html

 7. Mocht dat zo zijn dan heeft de Fin niet goed geluisterd naar Jan Kees want het gaat juist de goede kant uit met de economie in de eurozone (zolang Roemer tenminste geen moeilijke dingen zegt)
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2824/Politiek/article/detail/3302621/2012/08/17/De-Jager-eurozone-komt-langzaam-uit-crisis.dhtml

  Ook de Finse regering zit trouwens in zijn maag met iemand die gewoon zegt wat er gebeurt en haast zich te verklaren dat de Finse regreing voor 100% achter de euro staat
  http://www.joop.nl/economie/detail/artikel/15456_finland_bereidt_zich_voor_op_uiteenvallen_eurozone/

Reacties zijn gesloten.