12 gedachten over “Succesvolle NSB-actie van klagende buurtbewoner tegen buiten zittende senioren”

 1. Verbijsterend dat zo’n buurtbewoner dit daadwerkelijk doet. Kan ik me helemaal niets bij voorstellen.

 2. @1: Nee? Ik ook niet. En waarschijnlijk 99,99% van de mensen niet.
  Maar dat vonden we van NSB’ers ook, en toch waren die er. Wonderlijk he?

  En zo zitten we nu met een kamer met 24 neo nazi’s, ook al zo vreemd.

 3. Echt verbijsterend vind ik dat de politie handelt op basis van 1 klacht.
  en wat me ook verbaast is dat iedereen aanneemt dat er een terrasvergunning nodig zou zijn als bewoners een stoeltje neerzetten voor hun eigen huis. #kolder

 4. Ik weet nog wel wat wijken waar iedereen voor z’n huis op straat zit. Kratje bier erbij en natuurlijk BBQ’en met de hele buurt.
  Laat die helden daar ook gelijk even langs gaan!!

  En dan al die buurten die straatfeesten organiseren. Die krijgen er GVD zelfs subsidie voor van de gemeenste. En dan mogen die ouwetjes niet even een keer BBQ’en?

 5. Het ergste is niet die klager, die is zelf gewoon een beetje sneu. Die “befehl ist befehl” agenten vind ik veel erger. Voor een kleinigheidje zijn ze niet altijd even rap, dus nu hadden ze ook best kunnen zeggen dat ze er later wel eens naar zouden gaan kijken. Volgende week of zo. Of helemaal niet, nog beter.

 6. @7 Ja dat is ook vreselijk. Maar het is net wat je zegt: Befehl ist Befehl. En geweld gebruiken natuurlijk. Eigenlijk hadden ze die bejaarden met een waterkanon van het illegale terras moeten knallen.

 7. Dat zijn dus personen die geen leven en dus graag het leven van een ander vergallen. Nederland op z´n smalst als je niet eens oudjes hun bbq gunt.

Reacties zijn gesloten.