9 gedachten over “Wat een verrassing: bevolking lust JSF niet”

 1. De nieuwe commandant der strijdkrachten, generaal Tom Middendorp, noemt in zijn argumentatie tegen bezuinigingen op Defensie het grote aantal ontslagen dat zal vallen. Hoewel heel erg voor de betrokken medewerkers, is het natuurlijk geen argument om de huidige sterkte van Defensie te handhaven en het JSF-project te laten doorgaan.

  Steekhoudende argumenten betreffen de kracht van de vijand. Maar er is geen vijand die in de verste verte de NAVO kan benaderen.

 2. Ik zie nog wel wat in het argument om een supersterk leger te hebben dat dat beter is voor de handel. Dat hoorde ik vandaag op de radio.

  Maar wat de JSF daarmee te maken heeft ontgaat me volledig. Het ding vliegt pas een dag en is nu al achterhaald.

 3. de democratie leeft!

  de 2e kamer is ook in meerderheid tegen de langstudeerboete
  de vertegenwoordiger van de firma list en bedrog vindt het best maar doet er geen kloot aan

 4. Misschien moet de bevolking eens in opstand komen tegen al deze ondemocratische beslissingen. We hebben gewoon een heel ander systeem nodig. Zo kan het niet langer doorgaan.

 5. Dit komt omdat steeds meer mensen die schadelijke rechtse hobbies zat beginnen te worden.

  Ze kosten veel meer en leveren echt 0,0 op sterker nog er zal altijd geld bij moeten en dan heb ik het nog niet eens over de mensenlevens die ze kosten.

  Liever dat geld in de ouderezorg maar dan natuurlijk niet in de zakken van die VVD overhead die daar zit te graaien die moeten we ook gaan wegsnijden. Dus gewoon meer handen aan het bed zoals dit vingerlikkende fail kabinet hadden beloofd. Vingers likken = wonden likken.

 6. op de man af gevraagd zal de meerderheid van de Nederlandse kiezers ook wel tegen belastingen en accijns zijn, dus ook maar afschaffen?

 7. Mijn buurman en ik hebben ook zijn garage gemeten en hebben moeten constateren dat de JSF daar zeker niet kan passen en toen zei mijn buurman dat hij die JSF niet hoeft.
  Daarna keek hij in z’n portemonnaie en plotseling was hij helemaal zeker dat hij de JSF niet wil.

  Kwestie van prioriteiten, weetjewel.

Reacties zijn gesloten.