Honende reacties op bullshit-verhaal Mark Rutte (VVD)

Redelijk voorspelbare reacties op Ruttes nonsens-verhaal over die vette worst van 1000 euro die wij werkenden van hem “krijgen”:

In Politiek Den Haag wordt honend gereageerd op de belofte van VVD-lijsttrekker Rutte om iedere werkende Nederlander een belastingverlaging van enkele honderden euro’s te geven en het spaargeld tot 35.000 euro belastingvrij te maken (NOS).

Plasterk (PvdA) merkte gisteren in de uitzending van Knevil & Brink terecht op dat dat andere bullshit verhaal van de VVD, namelijk dat Rutte geen tijd heeft voor debatten omdat hij het te druk heeft met premiertje spelen, feitelijk minachting is voor de kiezer, aangezien de drukke premier wel de tijd kan vinden om pontificaal op de voorpagina van de Telegraaf namaak-cadeautjes uit te delen, zonder dat je hem er iets over kan vragen in het debat, want dan heeft hij het ineens weer te druk.

7 gedachten over “Honende reacties op bullshit-verhaal Mark Rutte (VVD)”

 1. Wat Rutte in feite zegt is: Alle uitkeringsgerechtigden moeten 1000 euro inleveren. ( AOW-WAO-Bijstand enzomeer).

 2. Hij heeft het in ieder geval niet te druk om een stukje te varen met Jort Kelder.
  Zouden ze daar dat een tweetje met Quote bedacht hebben?

 3. Wat kan je zeggen na aan alle kanten falend beleid? 1000 euro voor iedereen die op mij stemt. In andere landen noemt men dat ook wel omkoping.

 4. Gevaarlijke socialistische brol van Rutte. Degenen die daarvan het meeste profiteren zitten allemaal aan de onderkant van de arbeidsmarkt, wat is immers een paar honderd euro voor iemand die tonnen verdient?

  Hij probeert hiermee werkende linkse stemmers over te halen. Verstandige werkende mensen weten allang dat het sociaal stelsel in Nederland onbetaalbaar is geworden, dat zien zij maandelijks op hun loonstrookje.

 5. #3, Sjaax, ” 1000 euro voor iedereen die op mij stemt”

  Rutte zegt tegen Europa te zijn maar blijkt hiermee de rechtse verkiezingsretoriek uit bivoorbeeld Griekenland te hebben overgenomen.

 6. Rutte stapelt fout op fout op fout op fout op fout op…… hij is dus weer bezig met rechtse politiek.

  Ook die trut van een Schippers die noch van toeten noch blazen weet is weer eens bezig die “zogenaamde” 1000 euro terug te vorderen op de zorgbehoevenden.

  Op Geensstijl las ik iemand roepen schaf al die uitkeringen af en geef dat aan de werkende Nederlanders (alleen rechts schijnt keihard te werken nog zo een leugen). Nu zou mijn vraag aan deze persoon zijn. Nu vallen er ontslagen en u bent er zelf een van en moet noodgedwongen buiten uw schuld om in de bijstand.

  Dus u gaat dan lekker van die gebakken VVD lucht leven ?

  Zo zie je maar hoe in en in fout en kortzichtig rechtsdenkenden zijn.

Reacties zijn gesloten.