VVD op zoek naar dekking voor “cadeautje” Rutte: thuiszorg

De VVD heeft weer een groep mensen gevonden om van te roven. Mensen die gebruik maken van de thuiszorg. Zoals gewoonlijk wordt de te pakken groep weer voorgesteld als een stel profiteurs die op eigen benen moet leren staan. Parasieten die profiteren moeten maar voor zichzelf leren zorgen en niet van de Hardwerkende Nederlander verlangen dat die er voor betaalt. Dat is zoals gewoonlijk de VVD-manier van burgers tegen elkaar uitspelen (NOS).

11 gedachten over “VVD op zoek naar dekking voor “cadeautje” Rutte: thuiszorg”

 1. als je in welgesteldheid bent opgegroeid en je hebt geld als is het water kun je een particulier inhuren.
  voor de zorg, voor je kinderen, voor alles in feite.
  (praktijkvoorbeeld dichtbij huis: een tweede moeder die driekwart van de opvoeding van de drie kinderen van twee ‘keihard werkende ouders’ op zich nam!)

  de gezondheids-heks met haar vvd is hier op uit: mensen, gezinnen en families die het minder hebben, die ervoor gekozen hebben om minder succesvol te zijn, ziek soms, zij moeten er maar voor gaan zorgen dat de thuiszorgbudgetten in de hand kunnen worden gehouden, niet diegene die geld kwijt zijn (een aalmoes op hun financiële balans) aan een verzorgende particulier buiten de thuiszorg om.

  inderdaad: het bekende smerige vvd-spel: uitspelen van groepen.

  #exitvvd #vvdNEE

 2. Een kennis van mij werkt met terminale patiënten , haar tijd bij een van haar “clienten ” werd plotseling van 6 naar 3 uur per week beperkt .. want thuis sterven levert geen geld op voor de sterfhuis directeuren …

 3. zo simpel is het
  elke directeur wordt onder druk gezet en is behept met het perverse verlangen van succes en omzet over de ruggen van de ‘minderen’ behalen
  anders vliegt ie eruit en later ook bij z’n vrouw…

  wat dat betreft is het te vergelijken met de kijkcijferterreur
  als je ziet wat dat voor amateuristische kots oplevert…

  alle oppervlakkigheid en domheid die op rechts heerst lozen
  NU! (straks dus op 12-09)

 4. Kijk, de VVD “zorg” zit zo in elkaar – of je levert geld op of je mag meteen oprotten (ZorgMarkt).

 5. Het is hetzelfde als bij het PGB, je kan inderdaad je vraagtekens bij het systeem zetten, stopzetten of afschaffen is haar antwoord en een brevet van onvermogen van deze minister.
  Eigenaardig visieloos mens, totaal niet op haar plek maar daar waarschuwde m’n huisarts me 2 jaar geleden al voor, hopelijk na 12 september een definitief afscheid.

 6. Ik ben net terug uit de VS, begint de VVD hier ook al met van die republikeinse streken: belastingverlagingen om de verkiezingen te kopen.

 7. @ Laurent

  VVD+CDA+SGP+PVV = the GOP der lage landen. Iets wat je pertinent niet wil hebben.

  Een dodelijke cocktail voor het millieu, de economie, de wereld en ieder weldenkend hardwerkend mens met een sociaal democratisch hart. Alle kwalijke elementen van de mens zijn in deze partijen verenigd onder een valse banier van “Vrijheid, Gelijkheid, Zelfredzaamheid”.

  Als weldenkend Nederland het niet red op 12 september met de SP komt de onderste steen uiteindelijk toch wel boven. Omdat men ook die het nu nog goed hebben mee de afgrond ingaan en wakker beginnen zullen worden. Waarom denkt men dat een Obama (linkser dan Bush) is gekozen en zal worden herkozen. Men wil die Rechtse associalen niet meer die het land hebben verruineert en de wereld ziek.

  Mensen moeten eerst brokken maken willen ze leren.

 8. Maar dat geld wat niet aan die hulpbehoevende mensen wordt besteed was toch al voor minister Hillen. Of verzorgd of bezet… Verder zoeken dan.

 9. @9: Leon:

  [ Een dodelijke cocktail voor het millieu, de economie, de wereld en ieder weldenkend hardwerkend mens met een sociaal democratisch hart ]

  Waarom dit: hardwerkend mens erbij? Voor anderen geldt deze dodelijke cocktail niet? En dat is ook alleen zo voor sociaal-democrsaten?

Reacties zijn gesloten.