VVD-proleet Renee Teunissen schoffeert moslima

Kijk hier hebben we weer eens een bemoeizuchtige nep-liberale bral-proleet. Een moslima komt namens een bedrijf een presentatie geven voor de gemeente en de VVD’er eist dat ze haar hoofddoek afdoet. Wat ben je dan voor een bokkelul:

“Ik vind dat openbare figuren hun geloofsovertuiging niet uit hoeven te dragen. Ik heb niks tegen moslims, want datzelfde zou ik hebben gezegd tegen bijvoorbeeld een katholieke ambtenaar die een kruisje draagt. Zulke personen behoren gewoon neutraal te zijn”, stelt de Zevenaarse liberalenleider (gelderlander).

En ik stel de collega’s van deze vieze bemoeial aansprakelijk voor het feit dat ze hem niet direct in de gracht hebben geflikkerd.

8 gedachten over “VVD-proleet Renee Teunissen schoffeert moslima”

  1. Bekijk de TL van @ReneeTeunissen. Zie zijn ontkennende tweet waarin hij verwijst naar zijn reacties op het artikel. Zie zijn reacties onder het artikel en stel vast, dat die man een enorme leugenaar is die namens een walgpartij, de VVD, meent straffeloos mensen te mogen beledigen en kwetsen. VVD en PVV, alleen de partijstructuur komt niet overeen.

  2. Ze werkt bij een organisatie-advies bureau, niet eens bij de gemeente. Ben je nu al een openbaar figuur als je een gemeentehuis binnen loopt?? Het moet niet gekker worden.

  3. #2 Jaap, dat maakt voor @ReneeTeunissen van de VVD dus geen reet uit. Hij zegt dat zij is ingehuurd door de overheid en daardoor namens de overheid optreedt. Die man is knettergek en oliedom.

  4. Als inhuren voor hem hetzelfde is als namens de overheid optreden, dan moeten al die aanbieders van de aanbestedingen van de afgelopen jaren nog eens tegen het licht gehouden worden. En als we dan bij die aanbieders gaan kijken, dan lijkt het me dat de kruisjes ver in de meerderheid zijn boven de hoofddoeken. De man heeft wel gevoel voor het aanpakken van ECHTE problemen, zoals hoe houden we de zorg betaalbaar, hoe komen we uit de crisis, etc…

  5. Alle berichten over de FLB – Firma List ¶ Bedrog, voorheen Volkspartij Verlakkerij en Dedain – van vandaag in ogenschouw genomen zou dit ranzige slappe pvv-aftreksel ook nog wel kunnen klappen. Wat ik van harte hoop, vanzelfspreken!! Met het oog hierop een bespiegeling over de VVD uit de Volkskrant van 26 november vorig jaar. Stoken mag! 😆

    (…) En er is nog iets: ook de nieuwelingen weten nog heel goed hoe erg het mis kan gaan in de partij. De bijna-splitsing ten tijde van de machtsstrijd tussen Rutte en Rita Verdonk hangt nog steeds als een schaduw boven de VVD. Dat was lang niet de eerste keer. De VVD heeft er een handje van hoogoplopende strijd te voeren over personen, veel meer dan over richtingen. Aanvoerders als Ed Nijpels, Joris Voorhoeve en Hans Dijkstal gingen eraan ten onder.

    http://goo.gl/ceTEU

Reacties zijn gesloten.