Achterban politieke partijen naar werkzaamheden

In bijgaand grafiekje dat het hoofd voorlichting van D66 gemakshalve even van de Volkskrant geroofd heeft, zie je dat CDA eruit springt qua hoeveelheid gepensioneerden in de achterban. Het is ook wat dat betreft dus toch echt een aflopende zaak dat CDA. Daarnaast zien we in het commentaartje van de man dat D66 de meeste mensen in loondienst heeft, hetgeen correct is. Wat dat dan verder te betekenen heeft; beats me. Verder ontlopen de partijen elkaar niet echt veel. Van het rabiaatrechtse bral-frame dat “bij de SP alleen maar uitkeringstrekkers zitten” blijkt bijvoorbeeld, hoe verrassend, geen barst te kloppen.

5 gedachten over “Achterban politieke partijen naar werkzaamheden”

  1. De makkelijkste vraag: waar zit het meeste uitschoot? ( nog de kleurtje eraan toevoegen, weetjewel)

  2. De meeste met een bijstanduitkering en zielige huis m/v zitten bij de PVV. Van die gasten die alles en iedereen (buitenlanders dus) er de schuld van geven van hun eigen falen… Nuff Said

  3. En bijna geen arbeidsongeschikten bij de VVD. Nou geloof ik niet dat de gemiddelde VVD’er robuuster is dus neem ik aan dat na het bekomen van de status arbeidsongeschikt men er snel achter komt dat de VVD niet de meest ideale club is om je te laten vertegenwoordigen.

Reacties zijn gesloten.