Schande hoe de VVD belachelijk wordt gemaakt op nationale TV!

Wat een rare clown die man. Speciaal ingehuurd om de VVD voor gek te zetten. Lijkt wel alsof ie aan de coke zit of zo. Wat een gek! Schande dat WNL zich hiervoor leent, om de VVD zo in de zeik te zetten. Oh wacht. Deze recalcitrante kleuter is een VVD’er. Ook regelmatig te beluisteren op VVD-propaganda zender BNR, en ook bekend van “de bonnetjes-affaire” waarna deze (ex-)wethouder met pek en veren uit Amsterdam werd verjaagd: Frits Huffnagel. Begint na 5 minuten en duurt 10 beschamende minuten.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

16 gedachten over “Schande hoe de VVD belachelijk wordt gemaakt op nationale TV!”

 1. Ik vind opkomen voor dierenrechten helemaal niet decadent. Je zal in je volgende leven maar terugkomen als plofkip. Dan piep je wel anders.

 2. Natuurlijk, ik ben ook voor een goede behandeling van dieren, tegen dierenmishandeling.
  De decadentie zit ‘m erin dat die strijd voor dieren als belangrijkste item van een politieke partij wordt gemaakt.

 3. @7 Dat beweer jij nou wel, maar je kan dat volgens mij niet hard maken. Het komt vermoedelijk doordat jij vindt dat mensen belangrijker zijn dan dieren. Maar er zijn ook mensen die dat niet vinden. Ik ben een tussenvorm; ik vind een koe belangrijker dan een mug. Maar ik vind niet per definitie de mens belangrijker dan het dier. Het lijkt me best een goed idee om deze discussie een keer hier te voeren alleen niet in dit topic aangezien dat toch echt over het wanstaltige wangedrag van proleet Huffnagel gaat.

 4. @Sjaax

  PvdD is wel wat meer dan alleen opkomen voor dieren. Volg eens debatten (die niet over dierenwelzijn gaan) waar ze aan mee doen, zul je zien dat ze toch wel een goeie koers inslaan 🙂
  -Iemand waarbij de stemwijzer al jaren de PvdD op nr1 zet-

 5. Heb het al vaker gezegd, maar Marianne Thieme heeft het wat mij betreft in zich om de eerste vrouwelijke premier van Nederland te worden. Zijn we gauw van die onzin met de Grieken, Spanjaarden en Italianen af. Alvast een eigen munt invoeren. Actie ondernemen. Onze kinderen verdienen straks ook gewoon een eigen, sterke munt.
  Het afgelopen beleid is 2 jaar cabaret geweest. Groen-Links, D66 en CU hebben de VVD en het CDA onnodig in leven gehouden. En de VVD kan nu nog met de eer strijken ook.

 6. Wat een naar mannetje die Huffnagel, maar zijn achterban zal het vast geweldig vinden. Ik had zelf toch wel de neiging om door mijn computerscherm heen te slaan. Gelukkig heeft Thieme meer geduld voor dit soort onbenullen dan ik.

  Ik snap overigens niet hoe de PvdD decadent genoemd kan worden. Volgens Oxford Dictionary: “Decadence – moral or cultural decline as characterized by excessive indulgence in pleasure or luxury”. Dat lijkt me nou bepaald niet op hen van toepassing.

  Bij veel kritiek op de PvdD wordt er volgens mij vaak aan voorbij gegaan dat het in hun visie niet gaat om zomaar wat incidentjes over zielige diertjes, maar dat onze omgang met dieren (en natuur & milieu in het algemeen) een symptoom is van diepere problemen in de samenleving die ook schadelijk zijn voor onszelf. Hun strijd voor dierenrechten is dan ook zeer verweven met een zorg voor menselijk welzijn.

 7. de beneveld/gedrogeerd ogende huff wist nog te melden dat er veeeeel belangrijkere zaken zijn om je druk over te maken…
  banen, hij zei het: BANEN!
  weet je nog, net als rutte bij obama: djops,djops,djops!
  http://ruttesbanenmachine.nl/

  😆

 8. Grappig dat mensen vergeten zelf ook zoogdieren te zijn. We zijn niets meer en minder dan dieren.

  Dus hoe kan een PVVD decadent zijn.

  Rechtsmensen vergeten altijd dat ze niet zonder bomen kunnen maar wel zonder de BMW. Zou leuk zijn als alle bomen een dagje zouden staken met zuurstof produceren kijken of die Pafferige VVDers dan nog zo pro vervuilen zijn.

 9. De mens is en blijft een zoogDIER!

  Ook een VVDer kan niet zonder door bomen geproduceerde zuurstof of schoon drinkwater. De olie van Shell is niet drinkbaar en goud kun je ook niet opeten dom VVD volk.

 10. De basis van ons bestaan zit hem in een schoon leef millieu en niet in een goede economie (al is dat wel fijn om te hebben). Rechts legt de prioriteiten zoals gewoonlijk op de verkeerde plek. Zonder bomen kunnen we niet zonder auto wel (getuigen de eerste stapjes van de mens op deze aarde).

Reacties zijn gesloten.