Vanavond 20u RTL4 “premiersdebat” o.l.v. paarsgekleurde plofkip Frits Wester!

Tegenwoordig met die enorme breedbeeld plasmaschermen zal het een hele toestand worden om uw toestel dusdanig af te stellen dat u tegelijk naar Westers pimpelpaarse en Wilders’ knal-oranje tronies te kijken zonder ter plekke fatale epileptische stuipen te krijgen wegens acute migraine maar we gaan het tóch proberen!

Om 20u heeft RTL4 het zogenaamde “premiersdebat”. Het spreekt vanzelf dat Wilders hier wél aan deelneemt (?) denk ik. Verder Roemer, Rutte en Samsom.

Wie is Frits Wester? Frits Wester stond aan de wieg van Der Untergang van het CDA toen hij als “CDA-spindoctor” Lubbers’ opvolger Eelco Brinkman altijd in beeld liet brengen met muziek van Neil Diamond. Ook bedacht hij de zogenaamde “Brinkman-shuffle”. Dan wandelde Brinkman als een soort houterige uitvoering van een robot-pop uit Disney-land door het beeld terwijl hij een autistisch toespraakje hield, al doende het CDA om zeep helpend.

Waarvoor hulde!

27 gedachten over “Vanavond 20u RTL4 “premiersdebat” o.l.v. paarsgekleurde plofkip Frits Wester!”

 1. Ojee, had ik nu maar een tv ( voor één avond).
  Schijnt ook online te volgen te zijn, maar ik word gek van die rtl-site, wie weet waar dat te zien valt deze boel?

 2. @2:

  Ja, schijnt zo te zijn. Kan nu als gast laiken en dislaiken tijdens de uitzending op tv, modern hè? Maar mocht je uit kunnen vissen op welke url dat debat te zien is, graag, ik draai almaar rondjes over die site van die rtl-club.

 3. Ik denk dat Geert tijdens het debat wegloopt. Hij krijgt op een gegeven moment radiografische instructies van Martin Bosma dat “nu” electoraal gezien het beste moment is om het debat te onderbreken door iets te zeggen over demoniseren en 1,6 miljoen hardwerkende Nederlanders en Jan met de korte voornaam – en hup, weg is-ie.

 4. Oh, lieber Himmel , Pastors en Pauw mogen commentaar leveren. Lekker onbevooroordeeld die lui. En dan ook nog een hoogleraar leiderschap ( wat moet ik me daar bij voorstellen ? ).

 5. Wat een stelletje amateurs bij RTL4. Stream is niet te bekijken. Daar gaan een aantal kijkcijfers. 😆

 6. Ja, je hebt het landelijke bereikt 😉
  Rutte zegt overigens met veel woorden echt helemaal niks en ontkent alles, ook knap.

 7. @16:

  Ja vind ik ook. Te bang. Aanpakken dat tuig.
  Wilders wint dit debat met zijn geschreeuw.

 8. Gekke Geert maakt zich druk om 7 miljoen euro aan topsalarissen in de zorg. Nou doe er snel wat aan – bespaart toch iedereen al snel weer 2 kwartjes zorgpremie!!!
  Die gast is echt het perspectief kwijt zeg Maarja 1 1/2 miljoen debielen vinden het prachtig *kots*

 9. En hop, twee sneue VVD’ers op Twitter. Investeren/ potverteren…Ard van der Steur en Helma Nepperus.

 10. Wilders heeft zeker weer een lijntje gesnoven (of andere amphetamine) met z’n grote pupillen en gekke mond bewegingen?

 11. Nou, dat pakte gisteren weer niet al te best uit voor de socialisten. Römer liet nogmaals zien dat hij inhoudelijk niet klaar is voor de baan. Misschien kan hij het over een jaar of wat nog eens proberen maar gisteren viel hij alweer deerlijk door de mand. Lollige kerel hoor die Römer, maar een inhoudelijk lichtgewicht: Ongeschikt.

 12. Het debat ging niet over een ‘baan’.
  Als het te inhoudelijk dreigde te worden greep de presentator vakkundig in en het enige wat opviel was 2 liegende en bedriegende en over elkaar buitelende mannetjes aan de rechterzijde.

  Roemer hield zich prima staande, als je iemand aanspreekt op zijn verkiezingsprogramma en die gaat dan glashard staan liegen dan houdt het echt een beetje op, best ernstig hoor als dat je kriterium is of iemand geschikt of ongeschikt is als premier.

 13. #26, klopt Jan. Nog die goede opmerking van Roemer tegen Rutte: ” U staat alleen voor de interessen van Grote bedrijven/Multinationals, SP staat voor midden en klein bedrijf”.

  Supergoed.
  Inderdaad daar bouw je een stressbestendige, onafhankelijke economie mee.

Reacties zijn gesloten.