13 gedachten over “Fraai Wilders-protest Bennie Jolink”

 1. Nooit gedacht dat achter die Jolink een stuk ongedierte schuil gaat.Kan ook zijn dat hij door al dat zuipen zijn verstand is kwijt geraakt.Maar ja als je muziek niet meer is wat het ooit is geweest dan gaan sommige over lijken om in de publiciteit te komen.

 2. Dat GW geen verstand heeft van kunst is bij deze duidelijk geworden.
  Dat je jezelf in elke geschilderde rare rattenkop weerspiegeld ziet, dat is gewoon puur narcisme.

 3. B. Jolink toont met dit schilderij dat hij in elk geval geen vriend van extreem-rechts is.
  Alle Hulde voor B. Jolink.

 4. @# 7 + 8 Een concept van een voetbalborreltafelklets programma gebruiken voor politiek en Bart Chabot die een tenenkrommende imitatie van vd Gijp doet met Frits Wester als de serieuze kenner…..Niveau’tje.

  Chabot lag op een gegeven moment te lachen gieren brullen over o.a. die kop in de telegraaf van de 250.000 banen weg bij de SP. Had -ie best even iets dieper op in kunnen gaan op die achterliggende onnavolgbare redenatie van de korte en de lange termijn economie bijv.

 5. Maar jezelf portreteren als Michiel de Ruyter is wel OK. Terwijl de Ruyter toch ook een van de grootste kapers op de internationale wateren was.

 6. @5 Ja Marc en dat gaan die schijtebroeken van een PVV’ers niet winnen van die al jaren mattende boeren van ’t land. 🙂

Reacties zijn gesloten.