7 gedachten over “Video: Bennie Jolink over zijn anti-Wildersschilderij”

 1. Blijkbaar weet Jolink niet dat de basis van de EU in handen lag van ene Walter Hallstein. De eerste voorzitter van de EU. Daarnaast was hij in de tijd van de NAZI’s een vooraanstaand advocaat en groot aanhanger van de filosofie van Hitler

  Zo krijgt “Meer Europa” en macht overdragen aan Brussel een heel ander licht.

  http://www.profit-over-life.org/key_documents/origin.html
  http://www.relay-of-life.org/nazi-roots/pdf/chap-uk-hallstein.pdf
  http://www.gewoon-nieuws.nl/2012/07/nazi-fundament-onder-europese-unie/#.UD29eNYaM2x

 2. @1, vind ik geen argument. Leren van het verleden is wat anders dan leven in het verleden. Heb jij ook nog steeds problemen met duitsers? Maakt het jou uit wie er allemaal aan de wieg stonden van de jongste generatie “moffen”? Nou dan.

 3. @1 Klets. Het is iets totaal verschillends of je één Europa krijgt onder de militaire dictatuur van een land, of ten gevolge van samenwerking van de diverse lidstaten, juist ontstaan ter voorkoming van dergelijke militaire conflicten.

 4. @4 Hij is anders beter bij de tijd dan die anderhalf miljoen zwakzinnigen die op de PVV hebben gestemd in 2010.

 5. @4, helemaal niet seniel. Bennie Jolink heeft altijd zinnige dingen weten te zeggen. Die CD vind ik geweldig en met zijn optredens is helemaal niks mis.

 6. Bravo Bennie!
  Ik ben blij dat er mensen zijn die openlijk kritiek durven hebben. Helaas is de meerderheid net zo blind of laf als die lui in de jaren dertig.

Reacties zijn gesloten.