Rutte (VVD) vreselijk ouderwets bezig met ‘anti-socialistische’ polarisatie

Die Mark Rutte, wat een ventje he? Wil de burger doen geloven dat sociaal denken en handelen een groot gevaar is! Wil de mensen angst aanjagen door te zeggen dat het land naar de knoppen gaat als de SP aan ‘de macht’ komt. Zo ziet hij dat zelf blijkbaar, dat hij aan ‘de macht is’. Zegt heel veel over hemzelf.

Rutte heeft teveel geluisterd naar enge mensen die niet willen delen. Ieder voor zich en ikke voor me eige.

Dit vind ik overigens een hele goede opmerking en een terechte vraag:

Maar van maatschappelijke leiders zoals VNO-NCW-voorzitter Wientjes mag meer worden gevraagd dan een waarschuwing gericht tegen slechts een van de polariserende drie, de SP. Is het wél verstandig te stemmen op de VVD?

Mijn antwoord is: NEEN!!! Driewerf NEEN!!!!! Stem niet op de VVD als je het land er weer op wil helpen en er geen armoedestaat van wil maken waar de rijken rijker worden en de rest gewoon arm. Ook de middenklasse voelt het en zal verdwijnen, door alle maatregelen van die jongens en meisjes in Den Haag, die amper weet hebben van een gewoon leven, gaat het hele land naar de knoppen. Ik zeg laat de SP het maar eens doen, daar zit in ieder geval meer gezond verstand dan in alle andere partijen.

1 gedachte over “Rutte (VVD) vreselijk ouderwets bezig met ‘anti-socialistische’ polarisatie”

  1. Bas de Gaay Fortman, oud-lijsttrekker en -fractievoorzitter van de PPR, die in 1990 opging in GroenLinks maakt in het artikel onder de link reclame voor ToenLinks als partij voor het herfstakkoord na 12 sept. Onderwijl geeft hij de VVD een veeg uit de pan. Leuk geprobeerd van meneer Fortman maar het is iets te simpel om om ToenLinks nog als serieuze kandidaat te zien voor welk akkoord dan ook na de verloochening van Links denken door Jolande Sap.

Reacties zijn gesloten.