Meer demoniseringsgepiep van Geert Wilders

wildersanimVandaag een interview met Geert Wilders in de Telegraaf. Voor de verandering begint Geert Wilders maar weer eens over “de gek die kan opstaan” vanwege iets wat Job Cohen heeft gezegd. Wat heeft Job Cohen precies gezegd? Dat de PVV een gevaar voor de rechtsstaat is. Heeft Job Cohen daar een reden toe? Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar Artikel 1 van de Nederlandse Grondwet:

‘Allen die zich in Nederland bevinden , worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.’ (www.art1.nl)

Goh, blijkt de PVV toch een partij te zijn met zo’n beetje als enige doel om dingen te doen die in strijd zijn met Artikel 1 van de Grondwet. Goh, blijkt Job Cohen toch een punt te hebben.

8 gedachten over “Meer demoniseringsgepiep van Geert Wilders”

  1. Art.1 en 6 GW, die zou de PVV het liefst zien verdwijnen. Dan kunnen ze ongemoeid discrimineren en beweren dat de joods/christelijke-humanistische cultuur superieur is. 😥

    Dit is gewoon weer de calimero-troefkaart van Wilders. Die is een van de best beveiligde mensen in Nederland. Een gek heeft Cohen niet nodig om op gekke ideeën te komen.

  2. En Geert kan PvdA rustig gevaar voor de rechtsstaat noemen dan is er niet dat gevaar van “een of andere gek die opstaat”. Maar als we hem een gevaar voor de rechtsstaat noemen dan gaat hij daar krantenartikelen over vol lullen. Over hoe gevaarlijk dat is.

    😆

  3. Leuk subliminaaltje trouwens bij dit artikel , een GIF file gebruiken bij Wilders , hoe toepasselijk …

  4. Ja, Wilders probeert het maar weer eens in de slachtoffer-modus. Is niet erg geloofwaardig meer, zelfs niet voor zijn vaste kern van aanhangers. 😉

  5. Veel kaarten heeft Wilders niet, het zou een slechte pokeraar zijn. Veel bluf maar, weinig daadkracht.

Reacties zijn gesloten.