Weer een voorstel van de PVV om (bepaalde groep) mensen te treiteren

Er zijn zat mogelijkheden waarmee je kan controleren of “een patser” in een dure auto wel het recht heeft op die dure auto. Daar heb je geen “patserpolitie” voor nodig. Het bekt wel lekker “patserpolitie” ik vraag me alleen af of Fritsma dat woord wel kan uitspreken zonder dat met consumptie te doen.

4 gedachten over “Weer een voorstel van de PVV om (bepaalde groep) mensen te treiteren”

 1. Weleens gehoord van de “pluk ze wet”? Grappig gisteren had ik een discussie met de verwilderden over dit onderwerp. Als je bij de sociale dienst aanklopt, wordt je eerst uitgekamd. Er wordt gekeken wat je aan eigen vermogen hebt, huis, rekeningen, auto. Als je een 7 serie hebt als jongere ben je al verdacht en ga je nog een keer door het systeem.

  Ik vind dit voorstel trouwens een inbreuk op de privacy van burgers en discriminerend. Ik kan begrijpen dat je tijdens alcoholcontroles burgers nachecked, maar dit voorstel is gewoon een ordinaire klopjacht op mensen die een mooie bak rijden. Zo komt elke agent wel aan het quotum.

 2. Weer een stukje Amerikanisering , daar heb je ook de ovetreding : “Driving an expensive car while black “

 3. Zie je het voor je.
  Getoupeerde hoogblonde jonge vrouw in een cabriolet wordt telkenmale door de “pimppolitie” aan de kant gezet. Wat zeg ze dan??
  Domme en uiteraard een eenzijdige kijk op de samenleving. De consequenties zijn altijd onbedoeld erger. Laat de politie binnen nu geldende wetgeving haar werk doen, dat is al moeilijk genoeg.

 4. Patsers?

  Ik ken eigenlijk alleen maar Harry Mens in z’n Bentley die aan dit signalement voldoet.

  Oh ja, en die patser die in een geblindeerde wagen zogenaamd beveiligd moet worden en onder escorte alle verkeersregels aan z’n laars lapt.

  Ja meneer Fritsma, die, uw Grote Blonde Leider.

Reacties zijn gesloten.