3 gedachten over “Dacht even dat dit bericht over @BertBrussen ging”

 1. Echter, Bert Brussen beseft in navolging van mo manager dat hij beter zijn twitter dicht kan houden. De potloodventer werd op de speelplaats herhaaldelijk gestalkt door minderjarige gluurders tegen wie hij natuurlijk onmiddellijk aangifte heeft gedaan. Wat blijft er nog over van de vrijheid van meningsuiting als een eerzame groepsverkrachter zich achter gesloten gordijnen moet bevlekken?

  Bert Brussen aan mij:

  Hoi Lucas,
  Graag stoppen met deze mailhetze.
  Vandaag doe ik aangifte van bedreiging en stalking.
  Je kunt vanzelf een brief van de politie verwachten.

 2. Geplaatst door frankherbert
  Wat deed Brussen? Ging hij er dieper op in? Kwam hij met stevige argumenten om zijn gelijk te staven? Nee. Hij misbruikte de persoonlijke informatie van de reageerder om uit te vinden wie er achter diens ‘nickname’ schuilde en probeerde hem belachelijk te maken met persoonlijke informatie uit een andere bron. Totaal ongerelateerd aan de onderhavige discussie.http://blog.krek.nl/article/1179/Ber….html#Comments
  Hallo Frank.

  Ja ik ben de reageerder in kwestie. Dat Bert Brussen dit gedaan had, was me gisteren pas opgevallen. Toen ik geen normaal antwoord kreeg heb ik verder niet meer in zijn blog gekeken.

  Ik heb hem wel, op boze toon, een email geschreven. En in het antwoord bedreigt hij mij inderdaad weer. Bert Brussen zou het misschien wel goed doen als Stasi medewerker lijkt het. Hij is intollerant ten opzichte van mensen met een andere mening, en bedreigd deze vervolgens. Alles wat hij het OM verwijt, doet hij in feite zelf!

  Mijn mail aan hem, excuses voor de toon maar ik was dus inderdaad kwaad:

  Citaat:
  Je praat over persvrijheid. Maar zodra iemand het niet met je eens is, ga je compleet een onderzoek aan hem wijden om achter zijn voor en achternaam te komen en hem aan bepaalde uitspraken te linken. Net gelijk de binnenlandse veiligheidsdienst. Zo smerig weer. En maar denken dat je de ridder van de journalistiek bent. Je bent echt een miezerig mannetje!
  Tot mijn verbazing dit antwoord, waarin hij zelf blijkbaar niet doorheeft dat alles wat ik zei in mijn eerste mail door het antwoord bevestigd wordt:

  Citaat:
  Oh, je hebt de POEP van Gregor Hakkenberg gelezen?
  Fijn voor je.
  Wil je mij niet lastig vallen met het achterlijke geriatrische
  geneuzel van deze enge stalker? Dank je wel.

  Nog een keer mailen = met naam, achternaam en emailadres worden gepubliceerd.
  http://forums.marokko.nl/showthread.php?p=87396108#post87396108

 3. Hoi, to the point reageren. In begrijpelijke taal graag. Geen teksten plakken. Zie verder de REGELS.

Reacties zijn gesloten.