Slotoffensief VVD wederom gericht op bange mensen.

scaredVVD heeft een stemmingmakend slotoffensiefje ingezet met een aanval op: de windmolen. Windmolens zijn namelijk vreselijk gevaarlijk, aldus de VVD. De oplettende Nederlandse burger weet dit natuurlijk al lang. Dagelijks maken windmolens slachtoffers onder de hardwerkende Nederlanders.

Gelukkig dat de VVD er is om deze mensen te redden. 😆

Deze windmolen hoax is één van de vele nonsensverhalen in de VVD campagne gericht op bange mensen. Verder kunnen we o.a. nog noemen; de vrouw met een moeder die niet op straat durft (oh wat zijn we bang), de huilebalk er niet aan moet denken wat er met zijn gezin gebeurt “als ze ook nog eens de hypotheekrente gaan afschaffen” (wat je reinste nonsens is) en dan gisteren de hysterische claim dat PvdA beleid tot een extra grote schuld voor de hardwerkende Nederlanders zou leiden van 170 miljard euro. Enzovoorts.

De hardwerkende Nederlander zou zich beter zorgen kunnen maken over het aantoonbare feit dat VVD’er Mark Rutte een fantast is.

Update: terwijl ik dit schreef verscheen er weer een nieuw berichtje van de VVD, nu over hoe ze door middel van techniek de hardwerkende Nederlander zullen beschermen voor ontsnapte TBS’ers. Mooi verkooppraatje van de man van de techniek erbij. Vanzelfsprekend allemaal 1 dag voor de verkiezingen. Het zou me niks verbazen als er vandaag nog veel meer van dit soort ideeën gericht op bange mensen verschijnen afkomstig van de VVD.

2 gedachten over “Slotoffensief VVD wederom gericht op bange mensen.”

 1. Songtekst: Neerlands Hoop – “Ik ben zo bang”
  Ik ben zo bang
  Voor de Russen in mijn land
  De Chinezen in mijn keuken
  De hippies in mijn park

  Ik ben zo bang
  Voor de negers in mijn dochter
  De joden in mijn handel
  De flikkers in mijn kroeg

  Ik ben zo bang
  Voor de krassen op mijn auto
  De ontwaarding van mijn geld
  En de kanker in mijn lichaam

  Zijn wij allemaal zo bang…

 2. Het is nu blijkbaar al verboden om bang te zijn .Ik ken verschillende mensen die niet bang waren. 😎

Reacties zijn gesloten.