Extreem-rechtse actiegroep verstoort bijeenkomst in De Balie

De “volksnationalistische” actieclub “Voorpost” heeft een bijeenkomst verstoord in het Amsterdamse debatcentrum De Balie. Het waren geen moslims dus geen groot internationaal drama van gemaakt in de pers. (republiek allochtonië) oh kijk er is ook video van het schorem: AT5. Wederom dank aan de tipgever. 😎

9 gedachten over “Extreem-rechtse actiegroep verstoort bijeenkomst in De Balie”

 1. Doet me ergens aan denken:

  Het toneelstuk “De Beul” van Pär Lagerkvist werd eind 1935 al na een aantal voorstellingen uit het Amsterdamse theater geschrapt. Protesten en ordeverstoringen door fanatieke NSB-ers waren hier debet aan.

  En dan nog zeggen dat de geschiedenis zich niet herhaalt….

 2. Maar euh,..wat moeten wij in een Nederland met een Shariarechtbank 😈 Rotop zeg…het moet niet veel gekker worden 👿

 3. @ Carine

  Als je mij nu een shariarechtbank toont in Nederland stem ik volgende keer PVV. Voorlopig weet ik niet waar jij je druk om maakt.

 4. El Jefe Schreef:

  @ Carine
  Als je mij nu een shariarechtbank toont in Nederland stem ik volgende keer PVV. Voorlopig weet ik niet waar jij je druk om maakt.

  wat een nonsense reden , er is een Joodse rechtbank een katholieke rechtbank en verschillende religieuse Christenlijke -fatwa instituten , en je stemt toch ook geen PVV ?? Sharia rechtbanken zijn een interne Moslim-aangelegenheid net als de Joodse rechtbank een interne Joodse aangelegenheid is …

 5. Maar niet in Nederland. En wat mij betreft mag geen enkele religie zich gaan bezighouden met de rechtelijke macht zoals we die in Nederland kennen. De rechtelijke macht in Nederland voldoet prima.

Reacties zijn gesloten.