Er is hartstikke veel leuks te bepraten met CDA, VVD en PVV

VVD’er Rutte en PVV’er Wilders praten honderduit met elkaar. Dat schijnt echt geweldig te zijn, aldus Rutte. Ze missen alleen het CDA bij hun leuke gesprekjes. En dat terwijl er zoveel grappige gespreksonderwerpjes zijn voor CDA/PVV/VVD;

De informateur, na weer zo'n informatiegesprekje met Geert en Mark
De informateur, na weer zo'n informatiegesprekje met Geert en Mark
Wat denkt het CDA bijvoorbeeld van de oorlog met de islam die “we” van Geert, de vrijheidsstrijder, moeten winnen? Mark Rutte hebben we er nog niet over gehoord dus die ziet dat vast helemaal zitten, evenals de “islambestrijding als kernpunt van het buitenlands beleid“. De knieschoten, ook al zo’n kroonjuweel van de PVV, of het Koranverbod? Opsluiten van verdachten zonder vorm van proces is een puntje wat de VVD en het CDA vast wel aanspreekt, evenals etnische registratie van iedereen. Inclusief vermelding “Antilliaan” natuurlijk. Geert heeft het breekpunt van de AOW leeftijd al heel erg inschikkelijk opgegeven, dus nu wordt zijn plan om tientallen miljoenen moslims uit Europa te gooien vast een aantrekkelijke optie voor het CDA en de VVD. Of Geerts duizendkoppige terreureenheid die tegen de zin van linkse burgemeesters kan worden ingezet door “de Minister van Veiligheid, ook al niet te versmaden.

Het blijft natuurlijk geven en nemen, zo’n coalitie.

Nou rest mij niets anders dan Geert, Mark en Maxime veel praatplezier toe te wensen. Ik hoop dat ze er veel genoegen aan beleven.

Update: Maxime geeft aan dat ie nog 0 komma 0 gehoord heeft om over te babbelen. Raar. Wij hebben al een hele agenda voor het CDA gemaakt.

24 gedachten over “Er is hartstikke veel leuks te bepraten met CDA, VVD en PVV”

 1. Goed stukje vdHeuvel. Wilders roept blijkbaar het beste in ons op, eindelijk leuk,scherp maar toch ook met humor en daardoor aangenaam. Indien je dit kan voortzetten wordt je site zoveel interessanter voor al die mensen die je gezeik zo beu zijn!

 2. Ja er is nog een hoop te doen. Onze rol is duidelijk nog niet uitgespeeld. 😆

 3. Een centrum rechtse coalitie van VVD, PVV en CDA zou heel goed zijn voor dit land. De immigratiestop voor kansarme allochtonen invoeren. De Marokkaanse rotjochies keihard aanpakken en niet knuffelen. Islamitische scholen sluiten. Past totaal niet in dit land. Men moet zich aanpassen naar onze normen en waarden. Als ze dat niet bevalt gaan ze maar lekker terug naar hun eigen land

 4. Ik woon hier ook en mijn normen en waarden zijn dat die moslims best een schooltje mogen hebben. Past prima in dit land.

 5. Past helemaal niet in dit land. De ouderen onder ons kennen hun eigen land niet meer terug. (mijn oma is er 1 van) Het hele integratie beleid heeft compleet gefaald en nu zitten we met de problemen. Voornamelijk die kansarme immigranten. Ik zelf werk bij de sociale dienst en je wilt niet weten hoeveel allochtonen er in de uitkering zitten. Van ons belastinggeld. De grenzen moet dicht voor de kansarmen. Alleen mensen toelaten die wat toe te voegen hebben aan de maatschappij!!

 6. Over welke “onze” normen en waarden heeft Chris het eigenlijk? De normen en waarden van de 1,5 miljoen dwazen die op Wilders en handlangers heeft gestemd of de normen en waarden van de rest van Nederland, dus zo’n 8 miljoen andere stemmers.

 7. Volgens Chris

  kennen ouderen onder ons hun eigen land niet meer terug. (mijn oma is er 1 van)

  ,
  Raar , want mijn grootouders zouden dit land perfect terug kennen .. Mijn Oma zou in het gezeik over moskeeën en Islaam een bijna woord voor woord herhaling zien van het gezeik over Katholieke kerken en de vruchtbaarheid van Katholieke vrouwen en hoe die de protestantse gebieden van Nederland zouden overspoelen van 100 jaar geleden ..
  Mijn Opa zou in Wilders haatzaaien tegen Moslims en linkse mensen en ideeen een wel haast perfecte afspiegeling zien van Mussert en diens haat tegen alles wat Joods en Links was, dit inclusief Mussert’s opmerking “Ik heb niets tegen Joden zolang ze zich als Nederlanders gedragen “…
  Maar je oma is waarschijnlijk opgegroeid in de enige tijd dat Nederland sinds het ontstaan even niet Multi-cultureel was , de late jaren 40 tot late jaren 60 , hoe kwam dat ook al weer , o ja , de minderheid die er late jaren 30 was was door de op grote schaal collaboraterende Nederlanders aan de Duitsers verraden en uitgemoord … Inclusief de vluchtelingenfamilie Frank , ondanks het feit dat die perfect geintergreerd waren !!!!!

 8. Als mijn opa nog zou leven zou hij gruwen van het Wildersvolk.

  Die man heeft zo geleden door Hitler en was zo tegen alles waar Wilders voor staat dat ik blij ben dat ie dit niet hoeft mee te maken.

 9. Het is ronduit stuitend om de Joden(vervolging) te vergelijken met de situatie van allochtonen nu (Al Bakrastani). Joden werden vervolgt omdat ze Jood waren, dat speelt niet bij moslim allochtonen. Dit is typisch van dat salon-socialisten gezwetst uit de vorige eeuw.
  Andre: Er kunnen in Nederland een verscheidenheid aan normen en waarden zijn, maar die zijn er wel op gericht om er samen met andersdenkenden iets van te maken. Daar passen geen normen en waarden bij van sommige allochtonen die dit niet willen en die liever de sharia in willen voeren, die haat prediken op scholen, die het rotjochie uithangen en bejaarden lastigvallen, die crimineel zijn. En de welwillende allochtonen: daar heeft niemand bezwaar tegen en zijn hardstikke welkom.
  Het is niet meer dan normaal dat mensen zeggen ‘genoeg’ en dat de VVD, PVV en het CDA veel te bepraten hebben. En minimaal net zo belangrijk als bovenstaande … zijn dit de partijen die de waanzinnige overheidsuitgaven weer terug kunnen dringen en daarmee de economie er weer enigszins bovenop kunnen krijgen die in mijn ogen kapot is gemaakt door de Bossen van deze wereld.

 10. En de welwillende allochtonen: daar heeft niemand bezwaar tegen en zijn hardstikke welkom.

  Alleen zijn “we” in oorlog met hun religie, willen “we” de Koran verbieden, mogen “ze” geen eigen scholen hebben, kunnen ze zonder vorm van proces opgesloten worden, gaan “we” ze etnisch registreren enzovoorts.

  Maar verder zijn ze “hartstikke welkom”. 😥

 11. Dat soort apolegetisch gelul als in @12 noem ik op mijn beurt dan weer “ronduit stuitend”.

 12. Religie is iets persoonlijks en leg je niet op aan andersdenkenden, al helemaal niet door (dreigen) met geweld. Verder zal een ieder eens moeten kijken wat de statistieken van het CBS ons vertellen over de ¨aanwinsten¨. Dat er ook etnische nederlanders misdrijven plegen is al erg genoeg. Dat er ook etnische nederlanders hun hand op (moeten) houden is al erg genoeg. Maar dat dit zo is kan nooit een reden zijn het van buitenlanders te accepteren. En als van die buitenlanders ook nog eens meer dan 70% een islamitische achtergrond heeft, dan is het niet zo gek dat daar tegen opgetreden moet worden. En nee, ze worden niet voor een vuurpeloton geplaatst. Nee, ze worden niet in het openbaar opgehangen of onthoofd.
  Laten we nu voor eens en voor altijd aan de criminele gelukszoekers een duidelijk statement maken: bij 2 veroordelingen ga je Nederland uit en bij een dubbel paspoort wordt het Nederlandse paspoort afgenomen.
  Bij uitzetting naar het land van herkomst wordt de reden van uitzetting aan de lokale autoriteiten medegedeeld.

 13. Excellentie Zwembad Schreef:

  Als mijn opa nog zou leven zou hij gruwen van het Wildersvolk.
  Die man heeft zo geleden door Hitler en was zo tegen alles waar Wilders voor staat dat ik blij ben dat ie dit niet hoeft mee te maken.

  Ik vrees dat je de verkeerde kant op kijkt met je vergelijkingen….

  “Muslim Cleric: Jews Deserved Holocaust”
  http://www.youtube.com/watch?v=GUccLB0TUt8

  Waarin hij zegt:
  “This Is What We Hope Will Happen But, Allah Willing, at the Hand of the Muslims”

  Of kijk eens bij de tientallen andere filmpjes die ernaast staan…

 14. @marcel

  nee dat doe ik niet .

  Wat een rare moslim zegt is niet representatief voor de islam.
  Ook de hiërarchische structuur van de islam is niet tevergelijken met die van de kerk.

  Zinloos om wat rare filmpjes te gaan kijken.
  Ik kan ook wel rare filmpjes samenstellen over blanke superioriteit of christelijk fundamentalisme
  dat is zinloos en hijgerig.

  De islam is een verzamelnaam voor een groep mensen die een boekwerk als heilig zien en daar allemaal verschillende cunclusies uit trekken.

  Er is geen absolute islam.
  Dat is ook weer zo’n leugen van wilders.

 15. Het is niet alleen zinloos en hijgerig maar het is ook nog eens zwaar off topic en daar heb ik me toch een rothekel aan dat wil je niet weten.

  On topic aub.

 16. Pff.. die kotsfoto, moest dat nou? 😐

  Hoe dan ook, het is vreemd dat je de VVD en het CDA nog steeds niet hoort over de punten waar het om gaat: die agendapunten van de PVV die ingaan tegen onze vrijheid van godsdienst. Zijn die onderhandelbaar? In de Pers vandaag een uitstekend artikel hierover, kop: “Het gaat om de rechtsstaat, niet om Hero en miljarden.” Ik vond het een uitstekend artikel, legt precies de vinger op de zere plek.

  Zie de digitale editie, pagina 4:

  http://www.depers.nl/UserFiles/File/De%20Pers%20woensdag%2016%20juni%202010.pdf

 17. @21 ja ik las dat artikel ook in De Pers. Zojuist in de trein.

  Goed artikel. Lijkt wel een lezer van deze website.

  Maar zonder gekheid het lijkt wel of de journalisten langzaam bij beetje een tikje wakker beginnen te worden.

  Hoewel, dat moet gezegd worden, sommige van de meest PVV-kritische artikelen het afgelopen jaar al afkomstig waren uit De Pers.

  Hulde aan De Pers dus.

  Hoewel, en dat wil ik er gelijk bij zeggen, ook sommige van de meest PVV-onkritische artikelen in De Pers te vinden waren.

  Heel slecht van De Pers dus.

 18. ‘wakker worden’

  een uitdrukking die ik nooit gebruik om bepaalde redenen 😐

 19. Ik gebruik hem eigenlijk ook alleen maar als ik hem saritisch bedoel maar ja wie met pek omgaat wordt er door besmeurd. 😯

Reacties zijn gesloten.