Neem een ava, ongelukkigen, en registreer

Plaatje van een geit
HOE VAAK MOET IK HET NOG ZEGGEN? ER ZIJN NOG STEEDS VASTE REAGEERDERS DIE NIET GEREGISTREERD ZIJN. DIT KAN ECHT NIET. RECHTSBOVEN STAAT EEN KNOP “REGISTREREN/INLOGGEN”. WAAROM DENK JE DAT DIE KNOP DAAR STAAT? PAGINA-VULLING? REGISTREREN DUS. EN NIET ALLEEN REGISTREREN MAAR OOK INLOGGEN, EN INGELOGD REAGEREN. WAAROM? DAAROM. OK EN WAT EIGENLIJK NOG GEKKER IS: ER ZIJN NOG STEEDS MENSEN DIE GEEN AVA HEBBEN. EN DAT TERWIJL HIER TOCH ZO EENVOUDIG STAAT UITGELEGD HOE DAT MOT. WAAROM WIL IEDEREEN TOCH ZO GRAAG MET EEN RANDOM SPOOKJE ALS AVA REAGEREN? IK NIE SNAP NIE. OVERIGENS HEEFT INGELOGD DE SITE BEZOEKEN NOG EEN VOORDEEL: JE ZIET GEEN ADVERTENTIES. DEZE SITE IS EEN OASE OP INTERNET. MITS JE INGELOGD BENT. VOOR NIET INGELOGDEN IS DEZE SITE EEN COMMERCIËLE HEL. TEN SLOTTE ZIJN ER OOK NOG AUTEURS OP DEZE SITE DIE HUN PROFIEL NIET HEBBEN INGEVULD. OF SUBOPTIMAAL. VAN DIE MENSEN DIE IN HUN BIO HEBBEN STAAN “IK BEN EEN ZEER ACTIEF SCHRIJVER EN IK SCHRIJF OP DIVERSE PLAATSEN. JE KAN HET ZO GEK NIET VERZINNEN OF IK SCHRIJF ER OP. KLIK MAAR ERGENS OP. JA NIET OP MIJN BIO WANT DAAR STAAT NIKS KLIKBAARS.” ENFIN, ZOEK HET MAAR UIT! ZO ROLLEN ZE. IK ZWIJG VERDER OVER AUTEURS DIE HIER AUTEUR ZIJN MAAR NIKS SCHRIJVEN. EN MENSEN DIE ZEGGEN DAN EN DAN KOMT DAT EN DAT STUK OVER ZUS EN ZO ONDERWERP. EN DAT ER DAN NIKS KOMT. MAAR GEEFT VERDER NIKS HOOR. WIJ SCHRIJVEN WEL DOOR. JE HEBT OOK MENSEN DIE LEVEREN EEN PDF IN VAN 80 PAGINA’S OVER DE STRUCTUUR VAN DE SITE. MET BUSINESSPLAN, VASTE REDACTIEVERGADERINGEN, ORGANOGRAM EN DE DO’S EN DE DONT’S. SUBSIDIE-AANVRAAG ONDERWEG. RAAD VAN COMMISSARISSEN GEÏNSTALLEERD. VERVOLGENS VERDWIJNEN DEZE MENSEN IN DE NACHT. OM NOG MAAR TE ZWIJGEN OVER ONZE HARDE KERN PVDA’ERS, SP’ERS, GL’ERS, D66′ERS, CDA’ERS, VVD’ERS, SGP’ERS EN PVDD’ERS. DIE TREKKEN HET NIET ALS ER PER ONGELUK EENS EEN KEER IEMAND IETS DURFT TE ZEGGEN OVER PVDA, SP, GL, D66, CDA, VVD, SGP, OF PVDD. DAN TREKKEN ZE ZICH TERUG IN HUN SCHULPJE. DENK JE DAT IK DAAR MEE ZIT? WELL, DO YA? PUNK? NEE DUS. EN DAAROM ZEG IK: NEEM TOCH EEN AVA, ONGELUKKIGE. OF NEEM GEEN AVA. WHATEVER. NOG ÉÉN DING. OVERAL OP DEZE WEBSITE STAAN KNOPJES WAARMEE JE KAN TWEETEN EN KAN LIKEN. WAAROM DENK JE DAT DIE DAAR STAAN? VOOR DE SHOW? NEEN, DRIEWERF NEEN. DIT IS ZOALS DAT HEET EEN CALL TO ACTION. WIJ CALLEN. JULLIE DOEN THE ACTION. DUS DEEL ONZE STUKKEN WAAR JE KAN. LIKE ONZE STUKKEN. VIND JE HET KUTSTUKKEN? BEGRIJPELIJK. SCHRIJF DAN IETS BETERS EN LEVER HET IN. ER HEEFT NOG NOOIT IEMAND IETS FANTASTISCH BIJ MIJ INGELEVERD EN DAT IK ZEI “NOU NEE”. OF WEL SOMS? DIT LAATSTE IS EEN VRAAG. ALS HIER EEN VRAAG STAAT WAT DOE JE DAN? JUIST BEANTWOORDEN.

OK SUCCES.

21 gedachten over “Neem een ava, ongelukkigen, en registreer”

 1. Na maandenlang iedereen die een iets andere mening heeft dan jij uit te foeteren voor trol en alles wat vies en slecht is ga je nu lopen mopperen dat er niemand meer reageert? Dat je publiek steeds kleiner en passiever wordt? Je bent een van treurnis lachwekkend kereltje.

 2. Hier is iemand duidelijk licht overspannen.

  Mocht je een regelmatige drinker zijn, laat het spul dan eens een weekje staan.

  Mocht je juist géén regelmatige drinker zijn, overweeg het dan. Neem een borrel, en relax.

  Gezondheid.

 3. Hahhahhahhahahaha!!!!!! Zo die ben je ook weer kwijt. 🙂

  Mensen mag hij ook een keer? Begin dan niet gelijk te zeuren, de man heeft het soms al moeilijk genoeg. Ik heb me een kriek gelachen! 😆

 4. ZOU IEDEREEN ALTIJD EN EEUWIG MET HOOFDLETTERS WILLEN GAAN SCHRIJVEN LEEST VEEL FIJNER EN DAN HOEF IK GEEN BRIL TE ZOEKEN ALVAST BEDANKT ALLEMAAL EN PUNTEN ENZO HOEVEN OOK NIET MEER HOUDT ALLEMAAL MAAR OP ALVAST BEDANKT FUER DIE BLUMEN

 5. EN ALS HET HIER NOU NOG NIET RUSTIG WORDT DAN GA IK LINEA RECTUM WEER NAAR HUIS – REEDS

 6. Ben ik nou blind, of ontbreekt die mooie helppagina in de menubalk? Ava zou in ieder geval gelukt moeten zijn…
  😉

 7. Hoofdletters en in bold vind ik prachtig. Kan ik ze van 2 meter afstand lezen, hoef ik niet eens bij de computer te zijn.

  Heb je ook geluid erbij? 🙂

Reacties zijn gesloten.