12 gedachten over “Goed idee van Marcouch”

 1. Ik heb gisteren al aan Marcel voorgesteld om hand in hand over de Amsterdamse Ten-Cate markt te gaan lopen. Fijn dat Marcouch ook meedoet. Of moet ik ook een keppeltje erbij opzetten?

 2. Ja hoor, niks mis mee! Laat hij ze maar aanpakken! Maar daar een “lokjood” voor te gebruiken? Dan als iemand toehapt en wordt opgepakt, wordt ie vrijgesproken omdat jij of zij wordt uitgelokt?
  weet niet of dit juridisch haalbaar is!
  Maar ben het met hem eens, bij discriminatie, racisme, anti homo geweld etc. AANPAKKEN!!!!

 3. @Latif: Zo lang de lokvogels niet actief uitlokken, kan het. Deurdiscriminatie bij de horeca is ook met succes bestreden via “lokmarokkanen”.

 4. Heel simpel. Gewoon de wet handhaven. Het is allemaal niet zo ingewikkeld als hoeiboei, hetvrijevolk, dagelijksestandaard en al die andere lulkoeksites 24/7 lopen te janken.

 5. Eens wat mensen met een kleurtje door Tokkie Ghettoo en Wildersbolwerk “Duindorp ” in den Haag laten lopen ??

 6. Huib Schreef:

  Ik heb gisteren al aan Marcel voorgesteld om hand in hand over de Amsterdamse Ten-Cate markt te gaan lopen.

  En dan de lokhomo uithangen ? Mij niet gezien 😉

  Hieruit blijkt dat er dus wel degelijk een probleem is , anders zou Marcouch dit soort voorstellen niet hoeven doen.

 7. Natuurlijk zijn er problemen net zoals die problemen ook aanwezig zijn in tokkiewijken ..
  Maar er zijn geen Tokkies in de stijl van Marcouch die zijn eigen zgn “achterban” ziet als een opstapje naar een leuke pluche positie dankzij de PvdA

 8. Marcel Schreef:

  Hieruit blijkt dat er dus wel degelijk een probleem is , anders zou Marcouch dit soort voorstellen niet hoeven doen.

  Dus Ger durft niet? Ik garandeer dat hem en mij niets overkomt, op de huidige Ten-Cate markt in de Baarsjes. Inderdaad, in Osdorp en Slotermeer, moeten we nog even wachten. Daarbij is Marcouch’ voorstel een prima hulpmiddel. Zo wordt ook discriminerend deur-beleid in de horeca bestreden.

 9. @Al-Bakrastani: Ik ben te lang weg uit Amsterdam om te weten of je gelijk hebt wat Marcouch betreft. baantjesjagerij komt veel voor in de politiek. Zelfs al is M. ambitieus, dan hoeven zijn stellingnames niet per definitie verkeerd te zijn. Ik lees liever zijn verhaal over z’n vader, dan dat van Hirsi Ali.

 10. Huib Schreef:

  Inderdaad, in Osdorp en Slotermeer, moeten we nog even wachten. Daarbij is Marcouch’ voorstel een prima hulpmiddel.

  De grens van de ongein ligt inderdaad over de Kostverlorenvaart … een héél groot gebied…

  Ik heb een groot aantal jaren in de Witte de Withstraat gewerkt , en gezien hoe alle autochtone winkeltjes weggepest werden.

  Zo’n beetje iedere dag voordat we open gingen moesten we eerst al het spuug van de ramen wassen …om maar iets te noemen.

  Na zo’n 11 jaar west ben ik blij dat ik nu , samen met mijn allochtone vrouw en kinderen , in een relatief westerse wijk woon. Wat een rust.

Reacties zijn gesloten.