Binnnen een week akkoord tussen PvdA en Firma List & Bedrog

Bronnen fluisteren dat VVD en PvdA er bijna uit zijn en dat er dit weekend al een onderhandelingsresultaat naar het Centraal Plan Bureau kan om doorgerekend te worden. Het CPB heeft hier vermoedelijk een week voor nodig. Of er daarmee ook een einde komt aan de superradiostilte die Rutte c.s. al bijna een jaar in acht nemen is niet bekend. Zal wel niet. Wat is er rielekster dan radiostilte? Je hebt dan bijvoorbeeld geen gedoe met lastige journalisten. Lastige journalisten? Oh wacht…

5 gedachten over “Binnnen een week akkoord tussen PvdA en Firma List & Bedrog”

  1. Apart; dus we hadden een Verkenner, twee informateurs en dan ineens een kabinet? Dus Kamp was in feite al de informateur, en Kamp & Bos formateurs?

  2. Toch mooi dat het ondoorzichtige gedoe met het staatshoofd voorbij is, zeg.

  3. is het niet “Binnnen een week akkoord tussen Firma List & Bedrog en Firma Bedrog & List ” ???

  4. Het Europese crisisbeleid van bezuinigen, bezuinigen, bezuinigen, zo zegt het IMF letterlijk, is op verkeerde aannames gebaseerd en moet zo snel mogelijk worden teruggedraaid.

    http://www.ftm.nl/followleader/imf-kritiek-op-bezuinigingen-kan-pvda-gestolen-worden.aspx

    Plasterk ( U weet wel, diel van de sociaal-democratische verraders):

    ” PvdA-Kamerlid Plasterk reageerde nuffig dat er ‘enige inconsistentie’ in de opstelling van het IMF zit. Om het coalitieproces niet te verstoren, zo lijkt het, slikt de PvdA opnieuw haar kritiek in. IMF of geen IMF”

Reacties zijn gesloten.