Hans Alders (PvdA), vieze (kolen)man met te veel invloed

Hans Alders van de PvdA heeft het goed gedaan. Voor zichzelf. Hij heeft een mooie carrière gemaakt in de politiek en is toen naar goed gebruik het commissarissencircuit ingegaan en heeft daar goed geboerd.

Tegenwoordig is hij kolenboer en steekt dat niet onder stoelen of banken. Misschien kan hij in het volgende kabinet iets met natuur doen? Om vervolgens het werk van Bleker de sloper af te maken? Nederland een grote opslagplaats van kolen, kolencentrales en lekker zwart. Heeft wel een voordeel, dan is er misschien geen gedoe meer over mensen die niet wit zijn. Dat we dan allemaal doodgaan door de kolenstofverontreiniging, mwah, kniesoor die daar op let. Hans en kornuiten zullen ongetwijfeld dan zaken doen vanaf een of ander leuk, kolenstofvrij oord. Kan allemaal in deze tijd.

1 gedachte over “Hans Alders (PvdA), vieze (kolen)man met te veel invloed”

  1. Als ik het artikel lees ligt de waarheid in het midden, Alders wordt nog steeds bevlogen bevonden en in de tijd dat hij Commissaris van de Koningin was, hij wel zijn best heeft gedaan. Kolencentrales, of kernenergie die vragen liggen er nog steeds. En in principe kan het de consument weinig schelen, de huizen die nu gebouwd worden, hebben steeds meer stopcontacten vanwege de vele elektrische apparaten.

    Als je het kan veroorloven gaan we nog steeds 3x op vakantie naar verre exotische zonnige oorden, kinderen worden vaak naar verenigingen gebracht met de auto i.p.v. de fiets. En als ik morgen geld had zou ik hetzelfde doen (met de vakanties dan wel). Interessant was een tijd geleden dat in de derdewereldlanden die produceren gewoon schijt aan de milieuregels hebben en gewoon stoken. Laatst had ik een discussie met een vriend over Tata steel, voorheen de hoogovens. Die wordt nu al geknepen, zodat over 20 jaar alles in India is. Het plaatje stopt niet bij Alders maar is meer complexer.

Reacties zijn gesloten.