PVV Limburg: provinciemariniers invoeren

Altijd al bij de mariniers gewild, maar misschien afgekeurd of is het er anderszins niet van gekomen? Dan krijgt u nu misschien een nieuwe kans, want in Limburg wil de PVV provinciemariniers in gaan stellen.

 “De partij vindt dat nodig omdat de criminaliteit de spuigaten uit zou lopen.”

Laurence Stassen – PVV, Opperbevelhebster provinciemariniers Limburg

Nou inderdaad. Dus als u voortaan van omkoping verdacht wordt, komt er niet alleen de Limburgse stasi uw huis doorzoeken, maar bovendien raust er zonodig nog even een pelotonnetje provinciemariniers achteraan door uw huis. Ze weten daar tenminste van aanpakken.

Verdere taken waarmee de provinciemariniers belast kunnen worden zijn het installeren van permanente mitrailleursnesten op plekken waar bushokjes systematisch aan vernieling onderhevig zijn, het bezetten van egelstellingen bij de zuidgrens ter afschrikking van immigratie van niet-volkseigen Limburgers en preventieve fouillering dan wel staandehouding van hangbejaarden, een schrikbarend toenemend probleem in vergrijzend Limburg.

Laurence Stassen heeft haar nieuwe uniform als bevelhebber al aan laten meten.

8 gedachten over “PVV Limburg: provinciemariniers invoeren”

  1. Het preventief folteren is mogelijk door PVV bedoeld als aanloop naar de tuigdorpen voor niet Limburgers.

  2. Onafhankelijk maken die hap … ze hebben al een “Gouverneur “in plaats van een Commissaris vd Koningin ” en ipv van provinciehuis een Gouvernement … Mogen ze zelf kiezen of ze alleen doorgaan of met Belgisch Limburg samen ..

  3. Is dit niet een poging van de PVV om te komen tot een eigen ordedienst. Waarmee ze met stip stijgen op de rangorde der bijna-fascistische bewegingen.

  4. Wat een slappe hap die PVV in Limburg. In Almere wilde de plaatselijke PVV notabelen Stadscommando’s inzetten. Kijk dat is tenminste een voorstel waar je wat aanhebt.

    ‘ Provinciemariniers ‘ doet me echt denken aan vrijwilligers uit de Limburgse schutterijen die met vaandels zwaaiend het gespuis tegenhouden.

  5. @7 Vaandel zwaaien doen ze traditioneel met carnaval. Is wel een keer verkeerd gegaan toen mevrouw Stassen stond toe te kijken, vandaar die stem ((-;

Reacties zijn gesloten.