Deuren wagenwijd open voor Kopvoddentaxkabinet Bruin I

Hoewel alle partijen (behalve de VVD dus) bereid waren om over alles te onderhandelen ziet VVD’er Mark Rutte geen aanknopingspunten om verder te onderhandelen over Paars Plus.

Aangezien PvdA’er Job Cohen niets ziet in de “nationale coalitie” (VVD/PvdA/CDA) staan nu de deuren wagenwijd open voor Kopvoddentaxkabinet Bruin I.

Motto van het kabinet: Vol is Vol.

Belangrijkste maatregelen:

1 Nederland gaat als land actief deelnemen aan Wilders’ “oorlog tegen de islam”.

2 Minister van Oorlog en Veiligheid wordt Geert de Freedom Fighter.

3 “De strijd tegen de islam” wordt kernpunt van “ons” buitenlands beleid.

4 Er komt een nieuwe alternatieve straf waar geen rechter aan te pas hoeft te komen: het knieschot (IRA stijl) niet in “het been”; maar in de knie. Vraag uw plaatselijke PVV’er naar het waarom.

5 De vrijheid van meningsuiting (Het Hoogste Goed!) wordt afgeschaft: Koran wordt verboden.

6 Een nieuw juridisch systeem: iedereen waarvan “iedereen weet dat er iets mee aan de hand is” (woorden Hero Brinkman) wordt voor onbepaalde tijd opgesloten, zonder vorm van proces.

7 IEDEREEN wordt etnisch geregistreerd. Dankzij Humberto Tan weten we dat, anders had geeneen journalist of politicus van deze maatregel geweten. Als u wil weten hoe dat er ongeveer uit komt te zien kijk dan hier.

8 Iedere moslim die iets anti-westers “denkt” wordt uit Europa gezet. Dit betreft rond de 30 miljoen moslims (compromis).

9 Minister van Oorlog (tegen de islam) en Veiligheid, Geert Wilders krijgt een duizendkoppige straatterreureenheid “die kan worden ingezet ook als linkse burgemeesters dat niet willen”.

10 Artikel 1 van de grondwet (het anti-discriminatie artikel) wordt vervangen door een discriminatie artikel. Zuid-Afrika stijl.

11 Kerstboomplaatsing per direct verplicht voor alle Nederlanders.

Enzovoorts.

En de CDA-achterban ging ermee akkoord, dit vanwege “landsbelang”. 😥

32 gedachten over “Deuren wagenwijd open voor Kopvoddentaxkabinet Bruin I”

 1. Laten we inderdaad hopen dat er een regering komt die de bovengenoemde punten onderschrijft, nog een keer een slappe en laffe centrum-linkse regering zou de doodssteek voor Nederland zijn!

 2. Nee…alles lekker door laten gaan zoals het nu is…
  de Hitlergroet wordt al op straat door marokkaanse jongeren uitgebracht en worden joden al nageroepen. Zodra je maar spreekt of wijst naar een islamiet sta je al op de terreurlijst..

 3. FA Schreef:

  Nee…alles lekker door laten gaan zoals het nu is…
  de Hitlergroet wordt al op straat door marokkaanse jongeren uitgebracht en worden joden al nageroepen. Zodra je maar spreekt of wijst naar een islamiet sta je al op de terreurlijst..

  weer een zielig PVV huilebalkje , wat is er Jochie , puistjes kapotgesneden toen je je koppie kaalschoor ?? of heeft je vriendinnetje je voor een Mocro of Turk verlaten ???

 4. Doe niet zo naïef, jvdh. Over dat etnisch registreren schreef Paul Wilders (broer van) al op 22 of 23 april. Ik pikte dat een dag later op, op op mijn blog, en jullie eigen Huib nam het weer van mij over. Jullie lezen elkaars stukjes toch wel?

 5. Hallo Abu P.!
  Abu Pessoptimist Schreef:

  Doe niet zo naïef, jvdh. Over dat etnisch registreren schreef Paul Wilders (broer van) al op 22 of 23 april. Ik pikte dat een dag later op, op op mijn blog, en jullie eigen Huib nam het weer van mij over. Jullie lezen elkaars stukjes toch wel?

  jvdh had het over de “grote” media. Die waren te beroerd om hun werk te doen of om jouw of mijn blogs daarover te lezen. Alle lof voor jouw blogging en ga vooral ermee door! Geen energie verspillen aan onderlinge kibbels. 😉

 6. Ik maakte een grapje met humberto tan maar zoals gewoonlijk snapt niemand het. Waarschijnlijk omdat ze me niet goed lezen.

 7. Geert Wilders……still my hero….(zucht)
  Wat een knappe intelligente man is het toch, vinden jullie niet?

 8. @ jvdheuvel:
  Vreemde reacctie voor iemand die stelt: `De vrijheid van meningsuiting (Het Hoogste Goed!) wordt afgeschaft´
  Ben zelf ook geen fan van Geert, maar heb een nog grotere afkeer van links. Vreemde culturen prima (heb vorige week nog een echte Marokkaanse thee ceremonie mee mogen maken) maar mogen wij ook onze rechten op onze cultuur behouden alstublieft? Homo´s die moeten verhuizen, `lok-joden´… Ik bedoel maar.

 9. Ik ben als links persoon dus niet een deel van de Nederlandse cultuur?

 10. Niet alleen links , maar ook nog een mogelijke toekomstige pleger van Rassenschande , nee hoor voor Rechts Nederland hoor je er niet bij , 😎 gefeliciteerd 😎 je zou er maar 😯 bijhoren , die schande kom je amper te boven 😯

 11. De echte thee ceremonie is Japans. Mogen die Japanners ook hun cultuur behouden alsjeblieft?

 12. Ik heb eindelijk het hele PVV programma uitgelezen. Dat duurde even, want ik werd regelmatig misselijk. De islam als de schuld van alles, links is ook schuldig aan alles (guilty by association), de elites (die steeds “losgeslagen” genoemd worden) zijn dat ook (want aan de macht), en het volk weet alles beter (nog net niet geschreven als “Volk”). Joods schrijf je met een hoofdletter en islamitisch met een kleine.

  Aan milieu of duurzaamheid doet de PVV niet, dat is een linkse hobby en theorieën over klimaatverandering zijn een linkse samenzwering. Daarom mogen we allemaal veel harder gaan rijden, gaan we meer asfalt aanleggen en niets doen aan verminderen CO2 uitstoot.

  Het openbaar vervoer behoeft niet bevorderd te worden (want de gemiddelde PVV stemmer rijdt liever auto) en de diervriendelijke en EKO producten hoeven niet te worden bevorderd (want de gemiddelde PVV stemmer koopt niet bio – ook al zo’n linkse hobby).

  Over hoger onderwijs zeggen ze bijna niets. Je wordt er maar elitair van, toch? Ach, de studiefinanciering moet blijven, cadeautje aan de kiezer.

 13. “losgeslagen” dat klink zoals de PVV het gebruikt wel heel erg als “entartende”. om maar eens te Godwinnen ..

 14. @ hoi polloi:
  Ben je een beetje verdwaald meissie? of jongen kan natuurlijk ook.
  Wat voor intelligents heb je gehoord van de blonde God? Noem een paar punten en laat het uiterlijk erbuiten aub.

 15. Vergeet ik toch even m’n clou: gooit Bruin 1 alle islamieten uit de randstad, mag de rest die later ook zelf verlaten omdat de zeespiegel te veel steeg. En die Limburgers maar lachen boven N.A.P. zonder allochtonen.

  Ja zwembad, ik sla veel ander engs over. Maar dat staat hier al in ruime mate.

 16. @MrOoijer: en dan die naam, “Boodschap van hoop en optimisme.”

  @Hoi Polloi: My irony detector just exploded there. :mrgreen:

  Overigens is het nu volgens mij wel heel spannend of we inderdaad een Bruin 1 gaan krijgen. De VVD moet nog maar laten zien hoe ze daar vorm aan zouden willen geven, en het CDA wil dat probleem niet voor ze oplossen. Als Cohen zijn poot stijf houdt is er denk ik nog best kans dat we alsnog Paars+ krijgen.

 17. Ik denk zelf Regenten 1 als eindresultaat , 1 1/2 rechts + 1 1/2 midden kan Rutte veel beter aan zijn achterban verkopen dan 1 keer rechts , 1 keer midden en 2 keer beetje links …

 18. @Vincent: de PVV heeft inderdaad kenmerken van een religieuze sekte. Een “charismatische” leider die zich enerzijds sterk afzet tegen de gevestigde orde en anderzijds een heilsboodschap verkondigt die onhaalbaar is. Dat is al heel verontrustend, als je bedenkt dat 1/6 van de kiezers hiervoor heeft gekozen.

  Wat nog erger is, is dat het een boodschap is die angst en boosheid aanwakkert. Je ziet dat aan de PVV-reaguurders hier, die kunnen alleen nog maar boos of bang reageren. Ze voelen zich niet gehoord en onbegrepen door die andere 5/6 van de kiezers, dat wakkert alleen hun boosheid maar verder aan. Het is allang niet meer rationeel, ze voelen zich echt aangevallen. Ze blijven daar ook steeds meer in hangen, en de redelijk komt nauwelijks meer terug.

  Het “PVV-systeem” van het afzetten tegen de islam, tegen alles wat links is (en alles wat de PVV niet bevalt is per definitie links), het afgeven op de “elite” en het omarmen van pseudo-wetenschappelijke (complot)theorieën: het dient allemaal hetzelfde doel. Het aanwijzen van een zondebok voor het voeden van die boosheid en angst. Dat is de kern van het systeem, en daar zit het grote gevaar. Het totaal is voor mij veel zorgelijker dan alleen al die extreme uitingen (als de bovenstaande 11 punten van JvdH), want daar vinden ze voorlopig toch geen meerderheid voor.

  De parallel met eerdere systemen is mij erg duidelijk, jullie ook, hoop ik.

 19. Het bruin wat ik anders over straat zie marcheren, andersdenkenden intimideren en discrimineren is anno 2010 zijn gewoon mediterrane straatterroristjes, al dan niet opgejut door een antidemocratisch gezinde imam.

 20. willem Schreef:

  Het bruin wat ik anders over straat zie marcheren, andersdenkenden intimideren en discrimineren is anno 2010 zijn gewoon mediterrane straatterroristjes, al dan niet opgejut door een antidemocratisch gezinde imam.

  O ja ?? de zgn straatterroristjes zijn de best geintergreerde van de hele gemeenschap , alleen geintergreerd in de REALITEIT van Nederland en niet in het Sprookje wat Nederlanders graag over hun land vertellen ..
  Je ziet ze dan ook nooit in een Moskee ..
  Natuurlijk kan je dat door middel van “double speak ” camoufleren dan noem je bijvoorbeeld een witte pooier “ondernemer in de sex-inustrie “en zijn jonge gekleurde concurent “Loverboy “

 21. Waarom altijd weer die Godwins? Bruin kan je met meer negatieve dingen vergelijken. De schijterij bijvoorbeeld. Ook bruin.

 22. Waarschijnlijk willen de PVV’rs niet bruin genoemd worden omdat dat de huidskleur is van hen wier neerlands bloed niet van vreemde smetten vrij door d’adren vloeit …

 23. Geert Wilders is een racistische fascist.
  Zo… ik heb het gezegd en ik voel me nu ineens een stuk intelligenter.

Reacties zijn gesloten.