Radiostilte III

Ja mensen het is alweer zover na slechts een week of zo: radiostilte. Wederom is het niet de bedoeling dat wij ook maar iets te weten krijgen over wat er nu weer allemaal bekokstoofd wordt tussen de heren Samsom en Rutte. Een strategie die ook eerder al zo geweldig gewerkt heeft, nietwaar?

Het overleg donderdagavond tussen VVD en PvdA over de onrust over de inkomensafhankelijke zorgpremie is afgerond zonder dat de hoofdrolspelers na afloop mededelingen wilden doen.

Het overleg gaat volgens ingewijden verder dan alleen de zorgpremie. Een oplossing voor dat probleem noodzaakt al snel om over andere zaken binnen het regeerakkoord te spreken. PvdA-leider Diederik Samsom liet de afgelopen week meerdere keren blijken dat hij een probleem bij de VVD gezien de samenwerking ook als een probleem voor de PvdA beschouwt.

Kortom, de formatie wordt gewoon weer voortgezet door deze snelle jongens.

1 gedachte over “Radiostilte III”

  1. Ja eigenlijk was er geen regeerakkoord, maar ze wilden allemaal zo snel regeren, dat ze iets in elkaar hebben geflanst, om het nu in echte regeertijd verder uit te werken. Wel bijzonder, denk ik.

    Overigens viel mij op dat alle bewindslieden voor de camera hetzelfde zeiden, bijna woordelijk hetzelfde. Volgens mij hebben ze zitten oefenen de halve avond. Kaderdiscipline is nog goed. 😎

Reacties zijn gesloten.