Leuke nieuwe Blut und Boden-columnist bij de Volkskrant

Opiniemakers bij de Volkskrant
Hoe ze het doen weet ik niet maar ze slagen er bij de Bruine Laster & Haatbode toch iedere keer opnieuw weer in om het goorste tuig van de richel af te drukken.

Wat denk je bijvoorbeeld van onderhavige gast, “Fop Schippers”. Duidelijk een geflipte bange blanke. Zo een die denkt dat discriminatie van homo’s niet bestond voordat er hier islamieten waren bijvoorbeeld. Sowieso heeft hij iets tegen immigratie want negers stemmen links. Spleetogen hebben ook een hele eigen kijk op de maatschappij. In ieder geval, wil rabiaatrechts haar comfortabele positie kunnen handhaven in dit land dan zullen rifapen (ik spreek maar even Volkskrant-taal) geweerd moeten worden.

Deze wijze les heeft “Fop Schippers” geleerd in de USA. Daar hebben ze de fout gemaakt om taco-vreters binnen te laten en die vormen het, op zorgvuldige wijze door BLANKEN opgebouwde, land of the free en home of the brave om tot een truttig verzorgingsstaatje. Dat is in de ogen van rioolrechts inderdaad EEN GRUWEL.

De Volkskrant is inderdaad een perfecte illustratie dat rechtse mensen veelal bange en stuitend domme, maar vooral ordinaire, racisten zijn. Niets minder, en vooral niets meer.

7 gedachten over “Leuke nieuwe Blut und Boden-columnist bij de Volkskrant”

 1. Columnisten van de Volkskrant worden steeds sneller en vrijwel allemaal rechtser.

  Thomas von der Dunk vond ik een aantal jaren soms goeie dingen schrijven, beter worden zelfs, maar die valt ook al niet meer op.

  Wat is dat toch voor rare dynamiek? Is er nou niemand meer in de redactie van die VK die ook over zijn nek gaat van een artikel zoals hierboven aangehaald en het gewoon niet laat passeren? Blijkbaar niet dus.

 2. Deze Pipo studeerd zelfs nog , en nu al columnist voor de Bruine Bode , een jurist ( in opleiding ?? ) waarscjijnlijk uit de Moskovitz school , helemaal uit Groningen .. dus niet eens in Leiden door Afzien de Alien geestelijk vergiftigd …

 3. “Als je de grenzen maar lang genoeg open laat staan ga je de (potentiële) meerderheid van stemmen in je verzorgingsstaat definitief verliezen. Want ook in Nederland en in de rest van Europa geldt: immigranten stemmen links”

  ALLE POLEN ZIJN LINKS! SNEL NAAR DE SCHUILKELDERS!

  Zelden zo’n openlijk rascistisch stuk gelezen in de ‘kwaliteitsmedia’.

 4. Wat een lulstukje! Kan ik ook voor de VK gaan schrijven en er voor betaald worden? (alsof ik dat zou willen 😥 )

 5. Deze Fop heeft duidelijk de VK-redactie gefopt. De tweede tot en met vierde alinea zijn hoogstwaarschijnlijk +overgeschreven+ van een Amerikaanse rechtse commentator. Het artikel sluit aan bij de “rant” op televisie van Fox-commentator O’Reilly op het moment dat hem duidelijk werd dat Obama zou winnen. Juan Cole citeert dat stukje tv en weerlegt de redenering: http://www.juancole.com/2012/11/why-bill-oreilly-is-wrong-about-minorities-wanting-things-the-election.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+juancole%2Fymbn+%28Informed+Comment%29

 6. Indien iemand de term rifapen over immigranten gebruikt, betreft het vrijwel zeker een polderaap die buitenlanders binnen zijn territorium niet wil toelaten.

  De Volkskrant als de Tribune van de dierenwereld.

Reacties zijn gesloten.