Achterban VVD nog steeds verongelijkt aan het huilen

Op de site van de Hardliegende Nederlanders worden sussende woorden gesproken n.a.v. het akkoord van gisteren en de diepe knieval van Rutte:

“De winst voor de VVD en hardwerkend Nederland is dat door dit nieuwe voorstel werken meer gaat lonen. Dat de middeninkomens zoveel mogelijk worden ontzien. Dat het zorgsysteem blijft zoals het is. En dat er minder sterk wordt genivelleerd.” (nos)

Echter er staan ook al weer 330 verongelijkte pisreacties van de jankende achterban.

4 gedachten over “Achterban VVD nog steeds verongelijkt aan het huilen”

 1. De winst voor de VVD en “hardwerkend Nederland”
  Ben ik nou illegaal of besta ik gewoon niet?
  Met een uitkering en 20 uur vrijwilligerswerk word je door hard graaiend Nederland en hun zachtroze handlangers, ooit links genoemd, maar zo rechts als de pest, totaal doodgezwegen.

 2. @ maar tweetacteneur toch , ben je lid geweest van een van de juiste studentenverenigingen ??? heeft je vader je een leuke baan in zijn bedrijf gegeven en een vrouw uit de juiste kaste geregeld ..??? zo niet dan ben je slechts een pleb en tel je niet mee ..

 3. Dit is nu nog een piepklein backflash van de Mondialisatie die we hebben al die jaren naar andere landen trots geëxporteerd om mensen daar op hetzelfde manier aan te pakken.

  Onze rijke captains van industrie hebben inmiddels ook voor andere landen gekozen. daarom hebben we nu hier minder werkgelegenheid.

  Wat in Griekenland gebeurt hebben we zelf veroorzaakt door op bepaalde manier daar te investeren en winst ermee proberen te halen en leuk hoe Wilders heeft dit allemaal gebruikt om ons het aandacht van onze eigen situatie af te leiden.

  De rijke investeerders zeggen altijd onder een kopje thee of koffie: ” locals tellen niet mee”. Daar pratten ze niet over – mag je oprotten.

  Lang leve de neoliberalisme en de Vrije Markt oftewel de Gouden Kalf!

Reacties zijn gesloten.