VVD-proleet zegt “sorry” – legt motie van wantrouwen naast zich neer

Ed de Rechteren van Hemert, raadslid voor de Firma List & Bedrog te Doetinchem, is er niet populairder op geworden nadat hij eerst een warm pleidooi hield voor diefstal van je medeburgers (= zwart werken) – overigens deed hij dit niet als VVD-raadslid maar als “kostendeskundige” (hij hechtte er belang aan dat te benadrukken) – daar vervolgens plotseling vreselijk spijt van had, en nu met veel zelfopoffering een oproep van de meerderheid van de gemeenteraad van Doetinchem om op te donderen naast zich neerlegt. Maar het betaalt goed en “kostendeskundigen” hebben ook hun behoeften. Zeker als ze bij de VVD zitten; dan hebben ze toch een bepaalde patjepeeërige stand op te houden.

4 gedachten over “VVD-proleet zegt “sorry” – legt motie van wantrouwen naast zich neer”

 1. Zo kennen we altijd “onze soort mensen” – goed te porren voor een louche transactie en tevens op z’n vvd-ers lekker onbelangrijk doen over het trouw volgen van de wetgeving met uitzondering natuurlijk in het geval dat het andere soort mensen zou betreffen.

  Sommige mensen hebben meer rechten dan anderen en iedereen weet wie dat zijn.

 2. VVD is waar de Italiaanse mafia van droomt gewoon openlijk crimineel zijn duur doen en ermee wegkomen.

  De VVD een partij die zich drukker maakt om hun oldtimer wagenpark dan echte oldtimers die dit land hebben opgebouwd. Of millieu ook iets waar de VVD niks mee heeft.

 3. Politici behoren niet op te roepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid, belastingontduiking en ergere delicten. Punt. Hier is hun vrijheid van meningsuiting misschien niet kleiner dan die van niet-politici, maar ze dienen er wel prudent gebruik van te maken.

  Dit gezegd hebbende is het voor ‘gewone burgers’ soms moeilijk de grens te trekken:
  – bijna iedereen betaalt de buurjongen die de auto wast, de babysitter en de werkster zwart
  – bijna iedereen helpt wel eens met verhuizen, verbouwen en dergelijke, en vaak staat daar een beloning, al of niet in natura, tegenover.

  Willen we echt alles via de instanties laten lopen? Ik niet.

Reacties zijn gesloten.