Make a bomb in the kitchen of your mom

In navolging van Linda, Maarten en niet te vergeten Gerda Verburg heeft nu ook Al Qaeda een geinige glossy tenminste als we “de internationale pers” moeten geloven want daadwerkelijk bewijs van de bewering ontbreekt. Desalniettemin is het smullen. Overigens weet niemand waar die site met die zogenaamde “glossy” is maar dat terzijde. Ben benieuwd hoe het Telegraafpubliek erover denkt trouwens.

Die zijn daar nog niet zover want die concentreren zich momenteel nog op Paars Plus (wat “we” volgens het Telegraafpubliek niet gekozen hebben, alsof Nederlandse kiezers ooit een coalitie gekozen hebben) en natuurlijk een gruwelijke afgehakte hand wat (en ik hoef de reacties niet eens te lezen) “over 5 jaar ook volstrekt normaal is in Nederland dankzij Cohen”.

ruttekok_jpg_20100623143034_resized_120x120Het allergrootste nieuws vandaag is natuurlijk dat Halsema stopt met twitteren (een voorbeeld dat ik moet volgen volgens sommige Twitteraars) hoewel de rabiate blaadjes en sites uitputtend schrijven over Groen-Rechts Links-Liberaal Mark Rutte die “politiek zelfmoord” zou plegen met Paars Plus. Wat me op zich geen gek idee lijkt.

Kortom we liggen op schema. Morgen meer. 😆

5 gedachten over “Make a bomb in the kitchen of your mom”

  1. Paars pluche ligt idd op schema, gezien de uitslag en de weigering van verhagen en de draai van Wilders is paar pluche de meest logische optie. Halsema mag van mijn een post krijgen op milieu, een VVD’er iets op economie,D66 op buitenlandse zaken en PVDA op sociale zaken. Verder is het volk iets te overhyped.

  2. kreeg al een beetje honger van dit bericht, maarja eten zullen we zowiezo wel, desnoods terug naar de roots, het gaat alleen om de vooruitgang, dus of rijke mensen nog rijker, armen nog armer, meer gelijkmatigheid, maarja waar ligt de grens, ik zeg wie meer werkt wie meer verdient. gr klaas 😉

  3. Heeft Mark Rutte niet alreeds “politieke zelfmoord” gepleegd?

    Het feit dat hij serieus bezig was met de PVC zegt toch voldoende van de man?

  4. dus de tijd van de 3 huichelende lachebekjes is voorbij? exit PVC. 😎

    is Geert al WOEDEND? of was het razend? misschien verlaat de Rattenvanger van Nederland het land en neemt hij zijn ratten mee. (hoop doet leven). 😎

  5. ff Nova van gisteren. (heel irri 😮 blablabla haper haper blablabla haper haper. maar goed, beter dan niets). 😆

Reacties zijn gesloten.