Kosjere huurwoning bestaat al lang. Waar is nu de volkswoede?

Naar aanleiding van de hysterie rondom de “halal woning” (= schoenenplankje, schuifdeurtje en extra kraantje) verschenen diverse opgefokte berichten in de diverse rabiaat-rioolbruine media. Één van deze berichten was een stupide jankbrief waarin een kosjere woning werd geëist. Welnu, zo raar is dat niet, een kosjere woning, zie bijgaand artikeltje van 2 jaar geleden:

Zestien Joodse studenten kunnen deze week een kamer betrekken in een Joods studentenhuis in Amsterdam, dat Ymere samen met de Stichting Joods Studentenhuis Amsterdam geschikt heeft gemaakt voor kosjere bewoning.

Het nieuwe Joodse studentenhuis staat in de Amsterdamse wijk De Pijp, niet ver van diverse synagogen en andere voorzieningen, zoals kosjere winkels en restaurantjes. Het bestaat uit twee panden. Deze zijn gebouwd aan het begin van de vorige eeuw.

Beide panden hebben acht slaapkamers met elk een eigen wastafel. De bewoners delen de badkamers, woonkamer, keuken en tuin. Verder zijn alle faciliteiten aanwezig die nodig zijn voor Joodse studenten, die ook binnenshuis de Joodse wetten willen naleven, zoals een kosjere en niet-kosjere keuken (ymere).

Waar was toen de verongelijkte twiet van Geert Wilders? Waar waren toen de PVV-kamervragen? Waar waren toen de hetzerige kranten-artikelen? Waar was toen die media-geile VVD-vetklep Daniel van der Ree? Nergens he.

5 gedachten over “Kosjere huurwoning bestaat al lang. Waar is nu de volkswoede?”

  1. @1: Ina:

    [..] [ De sfeer op school is uitzonderlijk normaal: ] [..]

    Ga ik niet heen, heb gelijk bonje daar -P

Reacties zijn gesloten.