Marktplaats: er komt maar geen einde aan de hysterische nonsens van dit VVD/PvdA kabinet

Is het je wel eens opgevallen met wat voor stupide lulkoek onze “bestuurders” en “volksvertegenwoordigers” zich zoal bezighouden? Het spoeddebat over het schoenenplankje in de halalwoningen is nog niet eens geweest of er komt al weer een nieuw nonsensdingetje om de hoek kijken. Verplicht bonnetjes laten zien op marktplaats. Weer typisch zo’n voorstel waarbij 99,99 procent van de volstrekt onschuldige brave burgers het leven onmogelijk wordt gemaakt om het eigen onvermogen van ons bestuur te maskeren. En zo “liberaal” ook weer. En zo goed voor de economie. En zo werkbaar. En zo functioneel. Voor dit soort lulkoek betalen wij die proleten in Den Haag waanzinnige bakken propvol met geld. Je zou er KEIHARD om kunnen lachen als het niet zo in- en intriest was. Enne, strategische stemmers: bedankt weer.

6 gedachten over “Marktplaats: er komt maar geen einde aan de hysterische nonsens van dit VVD/PvdA kabinet”

  1. Ik denk dat ze moeten serienummers en aankopbonnen en vingerafdrukken tegelijkertijd op veiling- en aankoop sites plaatsen.
    Dan kan elke willekeurige politieambtenaar vanuit achter zijn scherm met een scanner meteen controleren waar gaat het hier over en zonodig tot actie komen. 🙂

  2. Maar goed, je zal maar berooft worden van je spulletjes ben je blij dat de dief ze tenminste niet kan verkopen zonder bon.

Reacties zijn gesloten.