Wie zei dat PVV’er Barry Madlener geen gevoel voor humor heeft?

crazyBij de PVV slaat niet alleen de komkommertijd toe maar ook de seniliteit aangezien ze bekend maken dat PVV’er Wilders (door PVV’er Barry Madlener) is voorgedragen voor de Sacharovprijs.

De Sacharovprijs voor de vrijheid van denken is een onderscheiding die sinds 1988 jaarlijks wordt uitgereikt door het Europees Parlement en die “is bedoeld als onderscheiding voor een bijzondere prestatie op een van de volgende gebieden:

~ bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden, met name van de vrijheid van meningsuiting,
~ bescherming van de rechten van minderheden,
~ eerbiediging van het volkenrecht,
~ ontwikkeling van de democratie en handhaving van de rechtsstaat.”

Kortom voor alles behalve waar Wilders voor staat. 😆

Tot zover het komkommernieuws van vandaag. Morgen: Nessie zwemt rond in de Hofvijver.

31 gedachten over “Wie zei dat PVV’er Barry Madlener geen gevoel voor humor heeft?”

 1. Heel mooi bedacht van deze Pvver maar helaas voor hem gaat Wilders het niet worden.

  Ben eventueel wel bereid om een onderscheiding voor grootste huilebalk aan hem uit te reiken.

 2. Gaan ze(=PVV) ons nu ook al in het Europese Parlement voor lul zetten??? Tis al erg genoeg wat die Wilders hier in Nederland roept…
  Moeten we ons gaan schamen om Nederlands te zijn???

 3. Wij zouden meer respect voor dhr.Wilders kunnen tonen hij is 1 van de weinige die zegt en schrijft wat de meeste landgenoten denken.het is een goed rechrt om ieders mening en denkwijze respecteren in Nederland,maak Nederland weer gezond,geef dhr.Wilders de kans de rechtstaat te handhaven! 😛

 4. @paul
  \
  ja dat moeten we zeker.

  maar anders geef je gewoon de schuld aan de limburgers :mrgreen:

 5. @gerrit

  Je hebt gelijk; Daarom stel ik voor hem de Anton Mussertprijs uit te reiken ; voor mensen die opkomen voor volk en vaderland!

 6. Dat Wilders zegt wat de meeste mensen denken (vaak nog gevolgd door de bewering: maar niet durven zeggen), lees je wel vaker. Nu hier ook weer. Ik vraag het me wel eens af en vraag het nu maar eens rechtstreeks aan Gerrit: Hoe weet je dat eigenlijk? Hebben ze je dat verteld of ben je helderziende of…? Vertel!

 7. Rob Schreef:

  Dus 1,5 miljoen mensen is een absolute meerderheid?

  Hoog Limbabwiaanse meetkunde , uitgevoerd in romeinse cijfers omdat die vieze arabische cijfers natuurlijk niet gebruikt mogen worden dus
  md ( 1.500.000 in roomse cijfers ) staat natuurlijk voor “meer democraties ” terwijl 14.5 miljoen ( de overigen ) in romeinse cijfers helemaal niet bestaat ..

 8. Zitten jullie wel in het goeie bericht te typen jongens? Wat heeft dit met de Sacharovprijs te maken?

 9. Ik weet niet wat die PVVer Barry MADlener gerookt heeft maar het moet wel behoorlijk sterke spul zijn.
  Wilders die de Sacharovprijs wint, dat zou pas de wereld op z’n kop zijn

 10. Update: woensdag 7 jul 2010, 14:05
  In het Europees Parlement is boos gereageerd op het idee van de PVV om Geert Wilders te nomineren voor de Sacharovprijs. Dat is een prestigieuze onderscheiding voor mensen die strijden voor de vrijheid van meningsuiting, vernoemd naar de beroemde Russische dissident.

  Vandaag kwam PVV-Eurofractieleider Madlener met het voorstel om Wilders kandidaat te stellen voor deze mensenrechtenprijs.

  Kandidaat
  Om hem daadwerkelijk kandidaat te kunnen stellen, moet hij de steun krijgen van 40 Europarlementariërs of van een hele fractie.

  CDA-Europarlementslid Van de Camp vindt de actie ongepast. Collega Berman (PvdA) noemt het een gotspe om Wilders juist voor deze prijs te nomineren. De ideeën van Wilders staan haaks op die van Sacharov, zegt Berman.

  bron: NOS

 11. D66-er Sophie van ’t Veld: “Ik vind dat deze actie onthult dat de PVV het zicht op de werkelijkheid kwijt is”.

  Lol Sophie, lees deze site wat vaker.

 12. @20

  ~ bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden, met name van de vrijheid van meningsuiting,

  Heeft Wilders een broertje dood aan.Mensen wil hij preventief opsluiten in martelkampen als ze het verkeerde denken. Anderen die het verkeerde denken wil hij het land uit zetten of extra belasten.

  ~ bescherming van de rechten van minderheden,
  Wilders wil minderheden juist ongelijke rechten geven, deporteren of opsluiten en de mond snoeren.

  ~ eerbiediging van het volkenrecht,

  “drijf de palestijnen de woestijn in”

  ~ ontwikkeling van de democratie en handhaving van de rechtsstaat.

  Zie bovenstaande.

 13. Wilders de Sacharov-prijs, tjongejonge … dat zou net zo belachelijk zijn als de zittend Amerikaans president die de Nobelprijs voor de Vre … nee wacht even.

 14. jos Schreef:

  Wilders de Sacharov-prijs, tjongejonge … dat zou net zo belachelijk zijn als de zittend Amerikaans president die de Nobelprijs voor de Vre … nee wacht even.

  Het verschil is dat gelukkig het manisch enthousiame wat Wilders betreft zich tot zijn marionetten , aanhangsels en wat Neo-cons beperkt .

 15. Een belediging voor Sacharov en alle winnaars hiervan.

  De enige prijs die wilders en kornuiten verdienen is naast de reeds vermeldde Mussert prijs, de Goebbels-prijs voor propanganda.

 16. Ik las trouwens dat ze Adolf Hitler ook hebben willen nomineren voor de Nobelprijs vd Vrede.

 17. Hitler wilde niet dat Carl van Ossietzky in 1935 de nobelprijs kreeg aangezien hij de negatieve kanten van het nazisme aan de kaak stelde. Wilders zou hetzelfde doen indien Tjeenk Willink, Pechthold of Cohen zouden worden genomineerd voor het wijzen op de negatieve zaken van de PVV. De openlijke ontslagaanvraag van Wilders jegens Tjeenk Willink is soortgelijk gedrag.
  Maar ja, de pvv-adept ziet dit als een verering voor de strijd van Wilders. Hierdoor ideale propaganda. Dus toch die Goebbels prijs.

 18. De PVV voert naast een inhoudelijk “debat” vooral een “ad hominem” discussie. Meestal verstaan we daaronder het neersabelen van de man ipv de bal, maar je kunt natuurlijk ook ad hominem ophemelen. Wilders for president, Wilders voor de Sacharov medaille, etc.

  De vraag is – zijn dit provocaties of menen ze het echt? Volgens mij menen ze het echt. En dan is het niet meer leuk (gevoel voor humor), niet belachelijk, nee, het is behoorlijk gevaarlijk.

  Met risico voor een slecht humeur kun je even op de PVV site kijken welke ad hominems er de laatste dagen nog meer zijn geweest in hun kamervragen,. De leukste was wel de vraag of het demissonaire kabinet ook vindt dat Lodewijk de Waal een salonsocialist is.

  Hoe bestrijd je dit? Door deze uitspraken belachelijk te maken. En dat gebeurt te weinig.

 19. Dus Wilders moet absoluut deze prijs krijgen,

  “(a) voor de bescherming van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden, met name van de vrijheid van meningsuiting, zoals het verbieden van de Koran
  (b) bescherming van de rechten van minderheden, met name de Israeli, door alle Islamieten het land uit te gooien
  (c) eerbiediging van het volkenrecht, door alle betreffende afspraken in internationale verdragen te gaan opzeggen
  (d) ontwikkeling van de democratie en handhaving van de rechtsstaat door preventieve hechtenis in te stellen voor iedereen waarvan we weten dat er wat mee mis is.”

  De verwijzing naar de pagina’s in het verkiezingsprogramma laat ik maar weg.

 20. Kostelijk, kostelijk. Geen prettiger ontwaken uit de alcoholishe roes waarin ik reeds enige tijd verkeer agv al het voetbal-geweld dan dit soort berichtjes. Puur entertainment :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.