Wel of geen Knieschoten, Kopvoddentax en Koranverbod (KKK) voor VVD?

Patrick van Schie, directeur van het wetenschappelijk bureau van de VVD vindt het maar raar dat eerst een kabinet Paars Plus wordt onderzocht. Hij ziet alleen maar onoverbrugbare verschillen tussen de verschillende partijen, terwijl er met de PVV eigenlijk geen verschil is:

Behalve met partijen van paars-plus, ziet Van Schie ook wel verschillen tussen de VVD en de PVV. Zeker op sociaal-economisch terrein. „Maar op het gebied van immigratie, integratie en criminaliteit zijn ze er nauwelijks. En juist op dat terrein vind ik dat je kiezers niet teleur moet stellen.” (Telegraaf)

Hij heeft een punt; het is de hoogste tijd dat de VVD eens klare wijn gaat schenken over onderstaande PVV standpunten. Er is immers nauwelijks verschil. Graag de opvattingen van de VVD over:

1 Hoe ziet de VVD de rol van Nederland in Wilders’ “oorlog tegen de islam”.

2 Minister van Oorlog en Veiligheid Geert de Freedom Fighter. Of wordt dit een duobaan met VVD’er van Baalen?

3 “De strijd tegen de islam” wordt “kernpunt van ons buitenlands beleid”. Wat is volgens de VVD het doel van de strijd tegen de islam?

4 Een nieuwe alternatieve straf waar geen rechter aan te pas hoeft te komen: het knieschot (IRA stijl) niet in “het been”; maar in de knie. Vraag uw plaatselijke VVD’er naar het waarom. Er is immers nauwelijks verschil met de PVV.

5 De vrijheid van meningsuiting (Het Hoogste Goed!) wordt afgeschaft: Koran wordt verboden. Welke religieuze boeken willen de liberalen nog meer verbieden? Andere boeken?

6 Een nieuw juridisch systeem: iedereen waarvan “iedereen weet dat er iets mee aan de hand is” (woorden Hero Brinkman) wordt voor onbepaalde tijd opgesloten, zonder vorm van proces. Wie komen er zoal in aanmerking volgens de VVD?

7 IEDEREEN wordt etnisch geregistreerd. Hoe gaat de VVD hier vorm aan geven en wat gaat de VVD met de gegevens doen?

8 Iedere moslim die iets anti-westers “denkt” wordt uit Europa gezet. Moeten dat volgens de VVD 30, 40 of 50 miljoen moslims zijn?

9 Minister van Oorlog (tegen de islam) en Veiligheid, Geert Wilders krijgt een duizendkoppige straatterreureenheid “die kan worden ingezet ook als linkse burgemeesters dat niet willen”. In welke gemeenten denkt de VVD deze in te zetten?

10 Artikel 1 van de grondwet (het anti-discriminatie artikel) wordt vervangen door een discriminatie artikel. Welke cultuur moet volgens de VVD de dominante cultuur worden in Nederland en waarom?

Nu we van de VVD hebben gehoord dat er nauwelijks verschillen zijn met de PVV hebben de Nederlandse kiezers er recht op de standpunten van de VVD in deze te weten. We moeten de kiezers niet teleurstellen.

16 gedachten over “Wel of geen Knieschoten, Kopvoddentax en Koranverbod (KKK) voor VVD?”

 1. Een groot gedeelte van de VVD achterban ziet paars pluche niet zitten en schijt diep bruin in zn broek voor het kabinet paar 3. Begrijpelijk voor deze zielige mensen die in hun vinexwijken lastig worden gevallen door krakerstuig en nieuwe Nederlanders. :grinn
  Om hun eigendommen te beschermen willen ze in zee met de democratische partei PVV die geheel volgens de regels van de rechtsstaat het tuig wil aanpakken door de 3 K’s. :Grinn
  Ook Henk en Ingrid zullen hiervan profiteren.*Yeh right*

 2. wil u dan? dat we een land naar de kloten helpen met pimpel paars (gaan we knollen vreten?) de economie kost koppen en ik benadruk wilders buitenlandse kijk moet worden afgestraft! MAAR het is ons koningkrijk! Mag van jullie geen porno kijken? In jullie land(en) jullie banne alle sites is dat vrijheid? Is maar en voorbeeld van de vele wetten die jullie hebben en regels dat buitenlanders niks mogen bezitten!!! kom kom. we moeten een kabinet rechts om te overleven> 😳

 3. trouwens bovenstaande reactie wat wilders gaat doen is een vorm van opruiende propaganda we zijn mans en nuchter genoeg dat niet toe telaten dat is nederlands belang (ik vind het een vorm van staats verkrachting als u twijvelt aan onze democratie) vvd red zich wel. evt is de cda ook verstandig kom op nu met rechts! en laat het poppenspel pimpel paars naar huis gaan.

 4. @ Roosjen.
  Wij weten niet wat Wilders gaat doen wanneer hij in een regering komt. Aangezien de PVV geen echte partij is, en geen partijdemocratie kent, kunnen we er niet achterkomen wat de leden (die er dus niet zijn) en de donateurs willen. Er is ook geen beginselprogramma, waar je iets uit zou kunnen halen. En hij, noch zijn medestanders, hebben ook maar enige bestuurlijke ervaring, dus dat leert ons ook al niets.
  Daarom doen we zelf onderzoek, naar de toekomstvisie van de PVV.
  We kunnen ons baseren op vier bronnen: wat GW de afgelopen jaren sinds hij in de Kamer zit, zoal heeft geroepen. En wat zijn Kamerleden hebben gezegd. Wat er in het verkiezingsprogramma staat, en wat degenen in het buitenland die Geert openlijk financieel steunen, zoal zeggen op hun websites en tijdens hun bijeenkomsten.
  Als je nog een bron hebt over wat de PVV van plan is aan beleidsmaatregelen te nemen, hou ik me aanbevolen.

  Misschien ben jij een PVV-kiezer die denkt dat het met de plannen van Geert wel los zal lopen? Dat hij alleen zal uitvoeren wat jóu bevalt? En dat hij de punten die jij te extreem vindt, dus wel zal laten vallen?
  Waar baseer je dat dan op?

 5. Ik steun geen enkele party, bekijk van uit de zijlijn mijn hele leven naar het toneel spel van de politiek in al zijn vormen Kom van de straat en ken de levens lessen nu toch wel een beetje na zon 45 jaar in al zijn gradatie ook in het buitenland waar ik vertoef (moslimland) ik ken de man (wilders) en zijn bewegingen van het begin. Kort gezegt laat hem waar maken wat hij en zijn party beweert. Snel zal er veel water bij de wijn gedaan worden door Wilders this geen van Gogh. En zijn wij nederlanders bang voor de Waarheid? En Vrijheid? We kunnen iets pas schoon maken als je het in handen hebt!Dringt dit tot u door?

 6. Wat ik als laatste kwijt wil is maak van de man geen martelaar die gaat lobbyen in de buurlanden, als we hem afwijzen! Tevens als ik zijn raadsman zou zijn!! (dit is gevaarlijk water waar ik me nu op begeef)
  Als de moslims nu eens ophielden overal moskee neer te zetten en dan tegen de arme mensen er omheen zeggen de toren moet hoger (liefst van goud het dak) want hoe hoger de toren van jouw moskee is dester zeker bem jij van een plaatsje in de hemel? spreek dan niet over de gematigde moslim die wijzelijk zwijgt voor exstreem maar alles stiekum aan de armen geeft (waar straf op staat) DIT is een voor beeld over een geloof er zijn er velen! Als de moslims van nu in europa en de rest van de wereld meer voor staats kassen doen en ophouden te bouwen en verkondigen? Rennen we niet naar 2012 /2014 waar echt niet de natuurrampen maar de onderlinge haat in rap tempo zal verhogen (zal amerika wederom een worst weze wat er gebeurt)Engel van god.kortsluitend wie financiert nu wilders? (echt niet rechts of extreem. (dit is verknopt wat wiegels ook denkt weet en niet zegt)

 7. LOL volgens roosjen zijn moslims bezig om overal een moskee neer te zetten. Nou ik kijk naar buiten en loop eventjes een blokje om en ik zie nergens een moskee.
  Maar ach de PVVachtigen zien toch overal en in alles grote boze allochtonen en moslims die erop uit zijn om hun wat aan te doen. Het moet best zielig zijn om zo bangelijk en schijterig door het leven te gaan.

 8. Wat niet is kan zeer snel komen (groot in getallen kun je toch wel rekenen)is niet erg als ze nu de staats kas allemaal eens spekken over de wereld!

 9. Ik heb er al weer genoeg van.

  Roosjen; on topic reageren aub anders trek ik de stekker eruit. Lees het bericht en reageer op het bericht. Of lees het niet en reageer dan ook niet.

 10. Voor mijn part hangen ze wilders aan een boom en waarom woon ik in en moslim land ? En we hebben het over verschillende stromingen in de moslim wereld!
  En wie schreeuwt er nu van de daken wij worden gediscrimineert in nederland en wij nuchtere nederlanders staan er weer open voor tenkoste dat we een maf pimpel paars krijgen (lees mijn comments eens goed) (d)ram)ke)

 11. jvd heuvel Ik wilde heel graag es horen dat de rijke moslims eens zeiden eigen volk eerst!!! dan dank ik die moslims en allah op mijn blote knietjes

 12. Joe Landa – > met Krapuul trek je wel steeds grotere weirdo’s aan ➡

 13. ja jos en vertel jij dat aan wilders of jvd heuvel zou het niet doen je weet wat er in de 2 de wereld oorlog gebeurde

Reacties zijn gesloten.