Baarns sorry-zeggend VVD-raadslid Frans Luiten moet oprutte

Dat vindt althans een gedeelte van de Baarnse gemeenteraad. Dit betreft de VVD-fractieleider Frans Luiten waar gisteren het volgende bericht over hadden: Baarns VVD-leider Frans Luiten bevoordeelt ondernemer met vertrouwelijke informatie maar zegt sorry.

Het VVD-raadslid had een bevriend ondernemer (waarmee hij zowel zakelijk als persoonlijk betrokken is) vertrouwelijke informatie gegeven. De ondernemer wist hierdoor wie zijn concurrenten waren bij een mega-superdeal waar de VVD’er dan weer een stevige vinger in de pap had. Maar blijkbaar was dat helemaal geen issue of zo. Want de VVD’er hoefde alleen maar “sorry” te zeggen, vond hij zelf. En dan een streep eronder zeg maar. Een maximaatje. Zoals VVD’ers rollen.

De raad is nu niet blij. Ze zijn er onder andere niet blij over dat ze hier niet eens in openbaarheid kunnen spreken.

Dus even alles op een rijtje: VVD-raadslid bevoordeelt bevriend ondernemertje bij een superdeal waar het VVD-raadslid de scepter over zwaait, zegt sorry, en de gemeenteraad mag hier nu niet in openbaarheid over spreken.

Fraai hoor.

2 gedachten over “Baarns sorry-zeggend VVD-raadslid Frans Luiten moet oprutte”

  1. Indien hij opstapt ,zogenaamt om de eer aan zichzelf tehouden ,dan licht er wel weer een ander baanyje klaar .Waar het feest van goed voor me kaar zorgen ,vooral vvd vrienden ,gewoon weer begint .

  2. waarom moet ik toch lachen wanneer ik lees dat raadsleden in Baarn vinden dat meneer Luiten (ook VVD) het vertrouwen in politiek schaadt.
    Dat is ook een uitspraak van Geert Wilders deze week.

    Vertrouwen in de politiek is wat anders dan vertrouwen in politici. En het gekke is dat men het in dat dorp het daar nou niet over heeft.

Reacties zijn gesloten.