VVD-proleet Daniel van der Ree: jullie hebben die 1000 euro al lang gehad en nu bek houden

Gisteren ging Retecool redacteur @Bas_Taart een beetje door het lint op twitter vanwege VVD-wangedrag. Iets van: “als je een brood steelt mag je van Teeven doodgeslagen worden maar een corrupte VVD’er is ‘onhandig'” en meer van dat soort dingen. En zo raakte hij al doende in gesprek met VVD-patjepeeër Daniel van der Ree, VVD gemeenteraadslid te Amsterdam. Het ging over de beloofde 1000 euro voor de werkende Nederlander waarvan iedere Nederlander (zowel werkend als niet werkend) weet dat het een gore leugen is, maar deze parvenu pretendeert er nog in te geloven ook:

Maar goed beste werkende Nederlander, zoals je ziet heb je die 1000 euro dus al lang van de VVD gehad en kun je rustig voor 1000 euro extra Sinterklaas- en Kerstaankopen doen.

Inmiddels is het account van Bas_Taart overigens ineens verdwenen. Wat daar precies de oorzaak van is, is niet geheel duidelijk.

1 gedachte over “VVD-proleet Daniel van der Ree: jullie hebben die 1000 euro al lang gehad en nu bek houden”

 1. Dat is (ook) de uitleg van Halbe Zijlstra.
  (lach niet!)
  Omdat aan de onderkant van het loongebouw minder belasting hoeft afgedragen te worden (Wat niet waar is)
  wordt het verschil tussen werken en niet werken groter.
  En daarom is een deel(welk deel) van die beloofde € 1000,- wel gerealiseerd.

  Volkomen onzin maar menekke van der Ree die niet genoeg was/is om op eigen kracht in de Kamer te komen kletst zijn baasjes ijverig na.

Reacties zijn gesloten.