Stuk VVD-tuig Krikke vangt 17 duizend pleuro voor 25 uur “werk”

Welja, VVD’er A geeft voor de verandering VVD’er B eens een lucratieve “baan” op kosten van de belastingbetaler en straks zeggen ze weer “sorry”. Waar is nu de volkswoede?

Minister Melanie Schultz van Heagen van Infrastructuur en Milieu heeft Krikke op 26 juni voor vier jaar benoemd bij de RDW. De functie neemt per jaar 25 uur in beslag. Krikke ontvangt een vergoeding van 16.800 euro voor de 25 uur werk als voorzitter van de raad van toezicht van de RDW, zo blijkt uit de aanstellingsbrief van minister Schultz van Haegen (gelderlander).

Het gaat mij te ver om om guillotines te roepen of knokploegen (wij zijn tenslotte een beschaafd links medium) maar pek met veren lijkt me wel een geschikt middel om eens orde op zaken te stellen hier in deze corrupte bananenrepubliek.

10 gedachten over “Stuk VVD-tuig Krikke vangt 17 duizend pleuro voor 25 uur “werk””

 1. Eigenlijk zou je er om moeten lachen ,indien het niet zo triest was .Je vraagt je alleen steeds meer af ,welke mensen dit bedenken .Dit soort vriendjes politiek neemt steeds meer de overhand in alle gelederen ,en onder alle politieke partijen .Waarom weer een partij vriendje ,en niet een normale solicitatie voor dat baantje ,zodat er mischien een betere kandidaat gekozen kon worden .Aangezien de meeste van die vooruitgeschoven nitwits totaal geen enkele controle of wat dan ook doen ,dat is zowel in het verleden als in het heden vaak genoeg gebleken .

 2. Voorzitter van de raad van toezicht van de Rijksdienst voor het Wegverkeer RDW. (25k per jaar)

  Krikke is ook bezoldigd voorzitter van het Landelijk Overleg Consumentenbelangen Openbaar Vervoer voor treinreizigers (?k per jaar)

  Wel handig zo, aanzitten bij twee partijen met tegengestelde belangen. Iets zegt me dat dat niet helemaal zuiver is.Maar ik geef het toe ik heb geen idee hoe mevr Krikke met twee petten en twee maal integriteit omgaat.

 3. @3 LRd kom kom. tuig? Hoe kan je dat nou zeggen?
  De VV(D) is de verkiezingen ingegaan met de leuze ‘ werken loont ‘ .

  Dan is het toch goed als er minimaal eentje van dat clubje het voorbeeld geeft. die arme mevrouw Krikke heeft een volledige baan en moet toch bijwerken net zoals als meer andere mensen in dit prachtige land.

 4. Op basis van een 40 uren werkweek betekent dit salaris van 26.000 euri per week.

  Oftewel 104.000 per maand, 1,2mln per jaar, of heb ik het verkeerd?

 5. Zo’n beetje tien euro per gesproken woord uit dat Krikke-smoelwerk.

  Als ze haar bek ooit beweegt tenminste.

 6. Ik denk dat menige wekende met twee of drie baantjes ,die net genoeg opleveren om alles te betalen ,zou zijn handen dicht knijpen met zulke salarissen

 7. Ach, die rijksdient voor het wegverkeer heeft toch geld zat. directie rijdt in een dikke audi a8 met chauffeur en bijna iedereen daar heeft een leasebak

  en mijn kevertje komt niet door de keuring…..

Reacties zijn gesloten.