13 gedachten over “PVV’er Bosma schrijft boekje”

 1. Ha dat is diezelfde Bosma van “Kinderen Voor Kinderen”? HP-De Tijd vond hem in october 2009 onsterfelijk belachelijk:

  Daarom stelt Bosma een vijftal Kamervragen aan Minister Plasterk waaronder deze drie:

  Bent u er bekend mee dat de kreet ‘Allah Akbar’ een standaardonderdeel uitmaakt van het islamitisch gebed en al 14 eeuwen gebruikt wordt als strijdkreet door de nietsontziende islamitische veroveringslegers?

  Deelt u de mening dat het wrang is dat miljoenen christenen en ongelovigen in de laatste seconden van hun leven, voordat zij vermoord werden door mohammedanen, deze kreet hoorden en dat dit ‘Allah Akbar’ nu als vrolijk wijsje ten gehore wordt gebracht richting de kinderen van Nederland?

  Deelt u de mening dat dit opnieuw een indicatie is dat de staatsomroep vooral de belangen dient van een kleine multiculturele elite en niet van het Nederlandse volk, die echter wel de rekening mag betalen? Zo nee, waarom niet?

  Dàt wordt een leuk boekje! :mrgreen:

 2. Ja maar toen was PVV-cheerleader Frank Verhoef nog geen stagiaire bij HP/DeTijd.

 3. Hebben ze stagiaires uitgewisseld, de PVV en HP? Eerst die undercoverjuffrouw van HP bij de PVV-fractie; en nu Verhoef als PVV-er undercover bij HP? 🙄

 4. Nee PVV-cheerleader Frank Verhoef is niet undercover; die komt bij DDS vandaan.

 5. Be my guest. Ik zou die Frank Verhoef nog met geen tang aanraken 😥 laat staan researchen.

 6. Het PVV-wonderkind Bosma schreef een boekje en de total loss Frank Verhoef is zijn profeet… Ik heb echt geen zin om dat boekje aan te schaffen en zo de PVV-kas te spekken, maar iemand (anders) zou het toch eens moeten fileren. Is er een journalist in de zaal die een recentie-exemplaar kan aanvragen?

  PS zelfs de titel is al een Godwinnetje – een obscuur citaat uit 1939 van de obscure journalist Jacques de Kadt. Zegt de VK vandaag.

 7. “Immigratie-expert Sietse Fritsma”.

  Expert omdat ie ’n tijdje voor de IND heeft gewerkt ?Als hij een expert is, wat is iemand dan die er de ballen verstand van heeft ?

 8. @ Mr. Ooijer @ jvdheuvel,

  het boek van de voortreffelijke boekenschrijverd Martin Bosma bespreek ik graag. Maar het komt pas in oktober uit, dus nog een paar nachtjes slapen, mannen! 😀
  Ik pijnig mijn hersens, want theoretisch zou ik deze Martin vroeger wel eens ontmoet moeten hebben, aangezien hij polletiek heeft gestudeerd in Amsterdam en ‘hing’ met mensen die ik ook ken. Die hebben hem allemaal weggedaan toen-ie zo rechts werd. Maar mijn brein gaat totaal in de slaapstand van die man.

 9. Raadsel: Waarom schrijven Volkskrant en HP/de Tijd nou over een boekje dat pas in oktober verschijnt? Ze kunnen nog geen persexemplaar ontvangen hebben. persbericht? Van wie? Ik kan het bij de uitgever nog niet vinden en op Bol.com staat dat het door ene Marja B. is geschreven:-)

 10. @ MrOoijer: omdat alles wat de PVV’ers doen, welgedaan is in de ogen van de media, want dan kunnen ze weer een stukje aan die partij wijden. En iedereen springt er direct bovenop.
  Stel dat, ik noem maar iemand, Sadet Karabulut een boek zou schrijven, of Boris van der Ham, of Diederik Samson. Voor de media is dat een grote gaaaaap. Maar de PVV scoort. Of ze nu faillissementsfraude plegen met mijn favoriete woord faillissementspauliana, of voordringen bij de wc’s in het zwembad, de PVV is nog altijd nieuws.

  En wij doen daar in zekere zin net zo hard aan mee. Net als Wim Kok, die opeens begint te vertellen dat er meer met de PVV had moeten worden gepraat alvorens over Paars + te beginnen.
  De PVV is als een korstje waar we allemaal aan willen krabben.

Reacties zijn gesloten.