Gore VVD-vetklep Elias (Firma List & Bedrog) geniet van samenwerking met poldertaliban

Deze VVD’er werd schatrijk van de slogan “Europa, best belangrijk”. Zie je nou wel dat succes een keuze is?

Echt heerlijk lekker ranzen op rabiaatrechts:

VVD-Kamerlid Elias beschrijft de SGP’ers Van der Staaij en Dijkgraaf in het boek –dat morgenmiddag in Den Haag wordt aangeboden aan Van der Staaij en aan VVD-prominent Wiegel– als „uitstekende, kundige en betrouwbare Kamerleden met wie je prima kunt samenwerken.” (Refdag – zelf knoflook en wijwater meebrengen)

Traditioneel vraag ik nu dan even om een teiltje.

11 gedachten over “Gore VVD-vetklep Elias (Firma List & Bedrog) geniet van samenwerking met poldertaliban”

 1. Eh heeft een TK-lid het niet retedruk voor dat leuke salaris? Heeft die meneer tijd tijdens alle belangrijke bezigheden in de TK en de fractie om een heel boek te schrijven? Kunnen daar vragen over gesteld worden? Ik heb het niet voor elkaar gekregen, werken en een boek schrijven.

 2. Uiteraard heeft dit vogevreten varken daar de tijd voor hij heeft niets zinnigs te doen in de kamer .Hetgeen zijn functie inhoud is kwa tijd te verwaarlozen .De vraag die wij ons zouden moeten stellen is hoe het mogelijk is dat deze nitwit ooit deze functie verkregen heeft

 3. @3, zou ik ook en boek willen schrijven, doch zolang dar ik werk, heb ik geen enkel vrij moment ervoor.
  Mensen die werken – en schrijven, hebben meestal geen serieuze baan.

 4. Gisteren was een mooi stukje over onze gesneuvelden in afghanistan te zien. Een van de vele VVD blunders. Die van Baalen bijvoorbeeld hijst zichzelf graag in cammokleding en gaat dan jagen op dieren. VVDers wanen zichzelf graag als helden maar in werkelijkheid resulteert dat in de arbeidersklassen die sneuveld in den vreemden. En de VVDer zit met kerst gewoon thuis zich vol te vreten aan de zojuist geschoten kalkoen

 5. Het vreemde is dan wel weer dat die Arbeiders klasse VVD stemt omdat ze nu nog een baantje hebben en een woninkje met HRA en de term vol = vol uit VVD hoe komt nu PVV. Maar ook daar worden ze door de VVD in de steek gelaten.

  Je gaat keihard en met veel bravoer als rechtsdenkende de oorlog in en komt er als gehandicapten wakker geschud linkse anti war held uit zo gaat dat altijd. De leugens van rechts zijn tijdens oorlogen altijd het hardst en meest duidelijk. Waarom zit ik hier en waarom vecht ik tegen deze mensen is de vraag dan. WAAROM!!???

  The GOP in Amerika is ook kampioen Veteraantje pesten. Rechts laat veteranen en nabestaanden altijd keihard vallen.

  Toch zal de SP het weer niet redden als Rutte II valt. Nederland = Alzheimer. WO II NSB heeft daar ook geen veranderening in gebracht.

  Rutte en zijn angst voor de SP. En iedereen ziet wat de VVD doet precies waar ze zo bang voor zijn. Het land kapot maken.

 6. @6: gelul. Het is nou niet zo, dat jij 24/7 werkt. Minder internet gebruiken, om vervolgens die (vrijgekomen) tijd aan het schrijven van een boek besteden? Iets met prioriteiten.

Reacties zijn gesloten.