Baarnse VVD staat als één man achter corrupte fractievoorzitter

Geheel onverwacht schokkend nieuws uit Baarn. VVD-fractievoorzittertje speelt vertrouwelijke info door naar bevriend ondernemertje maar niks aan de hand want zegt sorry en dan is alles weer goed:

De Baarnse VVD staat unaniem achter haar in opspraak geraakte fractievoorzitter Frans Luiten. Dit blijkt uit een schriftelijke verklaring die de fractie naar buiten heeft gebracht. Het partijbestuur had eerder al besloten de kwestie aan de fractie te laten (gooieneemlander).

2 gedachten over “Baarnse VVD staat als één man achter corrupte fractievoorzitter”

  1. Dit is de sterkte van de chronisch corrupte luitjes – ze plakken vast aan elkaar om elkaar tegen mogelijk onderzoek en maatregelen bescherming te bieden.

    Leuke tafereel: op het moment dat een van de bende op corruptie wordt betrapt, staat de rest als een man achter hem. Wat een zeker bewijs is voor de mentaliteit en aard van de kwalijke praktijken die ermee bemoeid zijn.

  2. fractievoorzitter Frans Luiten (ook VVD) doet functioneringsgesprek:
    ’niet handig’ ’onhandig’ ‘ geen sprake is geweest van kwade opzet’ ‘publiekelijk toegegeven dat het verstandiger was geweest’ ’open gesprek’ ’volledige openheid van zaken’

    Ik lees nergens ‘sorry’
    waarschijnlijk nog niet op de integriteitscursus van Benk Korthals (ook VVD) geweest

Reacties zijn gesloten.