VVD-potentaat Boeijink terroriseert Bloemendaal

Bloemendaal. Je wil er niet dood gevonden worden. Toch wonen daar mensen. De VVD-fractie is er behoorlijk groot. Maar dat zou je niet zeggen want de enige VVD’er die daar zijn mond mag opendoen is fractievoorzitter Peter Boeijink. De andere fractieleden moeten hun mond houden en laatst had ie zelfs een fractielid verbannen naar de publieke tribune. Paar daagjes geleden haalde Boeijink nog het NOS journaal in een itempje over corruptie en machtsmisbruik.

De VVD’ers in Bloemendaal dragen hem op handen:

Zijn partijgenoot Frank van den Berg barst los als hem gevraagd wordt naar Boeijink: ,,Hij is een buitengewoon vriendelijke, integere, correcte fractievoorzitter. Aan hem mankeert niets. Het ligt aan de broers Slewe en Thera Wolf van de PvdA. Die moet eens naar de psychiater. Dit is een hetze tegen Boeijink.’’ Even later belt hij terug naar de krant. Hij wil liever niet geciteerd worden (IJmuider Courant).

Men vindt het maar jammer, dat gezeur over het vermeende gebrek aan integriteit van deze geweldenaar: “De kwestie-Elswoutshoek heeft Boeijink en de VVD-fractie geen goed gedaan. Liefst hebben ze het er bij de VVD niet meer over: ,,Ik vind het niet goed dat dit weer allemaal is opgerakeld’’, zegt VVD-raadslid Frans Schuring. “

Nee vervelend he.

1 gedachte over “VVD-potentaat Boeijink terroriseert Bloemendaal”

  1. 😆 Ik wil best levend gevonden worden in Bloemendaal, heb er zelfs gewerkt, alleen jammer van al dat VVD-volk daar…. (zie ook: Wassenaar)

Reacties zijn gesloten.