Partij van de Karbonaadjes en Het Bier

Groot en vooral luidruchtig was het tumult temidden van Het Volk toen bekend werd dat lichtgetinte onverlaten een ware “coup” hadden gepleegd bij de Haagse voetbalclub GSC ESDO.

PVV'er Fritsma in betere tijden
PVV'er Fritsma in betere tijden
Het was zelfs zo erg dat PVV’er Fritsma in alle consternatie was vergeten dat hij in de Haagse gemeenteraad zit en dus zijn retorische kul-gemeenteraadsvragen van de weeromstuit maar direct in de Tweede Kamer plaatste, gericht aan niemand minder dan de Minister voor Wonen, Wijken en Integratie en van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, met als klap op de vuurpijl de volgende hysterische vraag:

Deelt de minister de opvatting van de PVV dat er sprake is van islamisering van het Haagse amateurvoetbal nu blijkt dat er geen karbonaadjes meer kunnen worden besteld, etiketten van sterke drank en biertap worden afgeplakt en zelfs vrouwelijke vrijwilligers niet uitgenodigd worden voor het feest ter afsluiting van het voetbalseizoen bij deze haagse voetbalclub? Zo neen, waarom niet?(PVV)

De islamisering van het Haagse amateurvoetbal. 😆

Anyway, het blijkt allemaal nogal mee te vallen, aldus een mededeling van het kersverse bestuur van ESDO op hun site;

“Alcohol en Karbonaadjes” zijn geheel niet ter sprake geweest en staan ook nu niet ter discussie. (ESDO)

En zo heeft PVV’er Fritsma het gevaar van “de islamisering van het Haagse amateurvoetbal” op heldhaftige wijze afgewend.

Met dank aan republiekallochtonië voor deze scoop.

8 gedachten over “Partij van de Karbonaadjes en Het Bier”

 1. We zien de vaste combinatie aan het werk: Telegraaf-Elsevier-PVV. Elsevier kent niet eens het verschil tussen Marokkanen en Turken (Umit Gursultur lijkt me echt geen Marokkaan).
  Trouwens, we zien ook nog een “Jaap van Leeuwen” rondlopen bij het voetbalkader. De heer De Kanter, de vroegere penningmeester, heeft kennelijk moeite met de overdracht van de administratie aan de nieuwe penningmeester. Mijn lange ervaring in de wereld van het amateurclub-wezen, zegt mij, dat er misschien het een en ander schort aan de kas. Dat zou eerst maar eens uitgezocht moeten worden.
  Maar het schandelijkste is natuurlijk, dat de volledig legitieme democratisering van de club, wordt afgeschilderd als “islamisering”! Dat geeft een griezelig inkijkje in het denken van Telegraaf- en Elsevier-journalisten. (Van de PVV wisten we dat al). Niets wijst erop, dat men bezig is de sharia in te voeren bij GSC ESDO! Rookverbod in horeca-ruimten is bij wet ingevoerd en (soft-)drugs kun je halen bij de koffieshop en nergens anders.
  Ik hoop, dat het clubbestuur goede juridische bijstand krijgt, de rancuneuze heer Kanters aan een accountantsonderzoek wordt onderworpen, Telegraaf en Elsevier tot rectificatie gedwongen (Elsevier heeft z’n artikel al geupdated met een uittreksel uit de verklaring van het bestuur) en dat een boete wordt ingevoerd in het parlement voor leden die ondoordachte en tendentieuze vragen stellen.
  Een “HAATVRAGENTAKS” – kan Wilders toch niet tegen zijn? :mrgreen:

 2. Ik durf te wedden dat er tientallen amateur-voetbalclubs zijn in Nederland waar het hommeles is, en vele malen ernstiger dan dit.

  Schoolvoorbeeld “hetze”, “stemmingmakerij” dit.

 3. oh oh oh wat stond er een vreselijke taalfout in dit stukje zeg moet ik dan echt alles zelf nalezen om te kijken of het klopt? 😡

 4. Tja , Allochtone voetballers mogen alleen maar scoren ter meerdere eer en glorie des Nederlandsch volk , maar als ze invloed krijgen zijn ze een bedreiging .
  Is het trouwens wel of niet een Godwin om naar het verleden van de telegraaf te wijzen wat minderheden betreft , of alleen als het woord Joden daarbij gebruikt word ?? kan ik dat dan voorkomen door over zigeuners te spreken ??

 5. Nou je hoeft niet naar WOII te verwijzen om je punt te maken dat de Telegraaf fout is; dat weten we zo ook wel.

 6. jvdheuvel Schreef:

  Nou je hoeft niet naar WOII te verwijzen om je punt te maken dat de Telegraaf fout is; dat weten we zo ook wel.

  Dat was de vraag niet , de vraag was of het een Godwin was of niet ???

  En voor zover de kennis van de rol van de Telegraaf betreft , ik vraag mij af hoever die bekent is bij de jeugdige Krapulisten .. geschiedenis is immers geen echt lesonderwerp meer ..

Reacties zijn gesloten.