Wijkagent verleent “hulp” for all to see

Maak kennis met @WijkagValkenbos. Dit is het officiële Twitteraccount van Paul, wijkagent Valkenbos in Den Haag. Ook middels mail te bereiken: paul.oudshoorn@haaglanden.politie.nl.

Niet alleen meldt hij vol trots als hij weer eens hulp heeft “geregelt”, maar hij plaatst dan ook gewoon genante kiekjes van de noodtoestand in kwestie. Da’s ook leuk voor de wijk. Weten die tenminste ook hoe erg het allemaal was in dat vieze huisje.

wijkagent

10 gedachten over “Wijkagent verleent “hulp” for all to see”

 1. Ja, ja, dat is wat overijverige koddebeiers doen als ze niet bij de ME mogen om op onschuldige burgers in te meppen. ‘Dingen regelen’ en dat moet in deze tijden natuurlijk wel publiek gemaakt worden om te laten zien dat hij a. iets doet (schijnt bijzonder te zijn) en b. hoe errug het wel niet is. Ik zeg schorsen die man, kan niet, hij wordt door ons betaald en heeft zich te gedragen.

 2. Voor het gezonde volksondervinden is dit dus een beeld van vervuiling, dat moesten we ook concluderen uit beelden van tentenkampen in Osdorp en Den Haag. Hygiëne in de bovenkamer is ver te zoeken.
  Ja, ontslaan op staande voet, maar dit soort smerissen wil Ivo nou juist (“Daar zit heel Nederland op te wachten”).

 3. Ik bedoel, ik zie hier een bed met wat rommel ernaast. Ooit bezocht ik het studentenhuis naast dat van mij, en daar bevond het fornuis zich onder een 1 (zegge één) centimeter dikke archeologisch beslist interessante laag vet.

 4. Had Paul Oudshoorn daar gisteren tijd voor dan? Per slot van rekening moesten er ook nog een aantal wanhopige asielzoekers in elkaar geknupppeld worden als ik me niet vergis.
  Ik hoop dat de heren van BZK Sinke en van Hulzen genoten hebben van het massaal mishandelen van die mensen. Maar dat ter zijde.
  Nu eerst even een hiep hiep hoeraatje voor Paul Oudshoorn en volgend jaar een lintje hoor.
  (Hoogervorst-gebaar)

 5. @6: Ralph:

  Zijn die Sinke en van Hulzen al met pek en veren besmeurd en de bijstand ingedonderd? Zonder vetrekpremies en afscheidsfeestjes?

  Zal niet, geeft de verrotting in het ambtelijke apparaat goed weer, van het hel land trouwens.

 6. Hadden Sinke en Huizen niet hun excuus aangeboden omdat ze hun smerige ideeën publiekelijk hebben getoond?
  Overigens moeten die breinen ook heel wat meer vervuild zijn dan de kamer van die mevrouw.

 7. @9:

  Ze hadden het niet op Twitter moeten zetten, dat was hun “excuus”. Verder niks.

  Alleen de SP wil kamervragen. Heel vanzelfsprekend eigenlijk.

  Dat de rest dat _ niet_ wil, is een grote schande, wie zwijgt stemt toe. Blijkbaar worden wij vertegenwoordigd door griezels die dit geen punt vinden.

  Niet alleen zijn hun breinen vervuild en verrot, maar blijkbaar dat van de hele politiek en het grootste deel van deze “samenleving”.

  Als dit kan, kan alles. Waar ik overigens niet van sta te kijken.

Reacties zijn gesloten.