Der Führer brengt bliksembezoek aan Groningen

Wát zullen de Groningers onder de indruk geweest zijn zeg. Niet zo maar bezoek, nee: bliksem-bezoek. En toen sprak hij met politici van de PVV in Groningen en met de commissaris van de Koningin. En toen brachten zijn gesprekspartners…. tromgeroffel…. Nóórdelijke thema’s naar voren. En niet alleen komen de politici uit Den Haag wel eens naar Groningen, nee andersóm juist óók: Groningers die dan naar Den Haag gaan. Je verzint het niet! Nou tot zover de berichtgeving over het superbliksembezoek van De Lijder aan Groningen zeg. Ik krijg hier dus een brok van in mijn keel. Dit is tegenwoordig allemaal mogelijk. En waar zouden we zijn zonder dit soort journalistiek ook.

22 gedachten over “Der Führer brengt bliksembezoek aan Groningen”

 1. A. bezoek en reizen van een ieder mogelijk gemaakt door ons, de belastingbetaler. Dus reist wel lekker.
  B. Bliksembezoek past helemaal bij het gebrek aan diepgang van de PVV en haar Lijder. Als je langer gaat, moet je het ook ergens over gaan (of niet 😛 )

 2. @Keira

  A. PVV heeft geen leden en ontvangt daarom geen subsidie. PVV moet snoepreisjes zelf bekostigen.
  B. Ik ken PVVers met meer diepgang dan menig links politicus, daar valt over te twisten.

  Ik kom deze site geregeld tegen als ik Google naar politiek nieuws, helaas kan ik deze site niet uit mijn zoekresultaten filteren want het zijn vooral anti-PVV verhalen, vaak overdreven en onjuist… ik heb de indruk dat de makers van deze site, alsmede veel reageerders, alleen maar als doel hebben de PVV in een kwaad daglicht te stellen. En dan de benamingen “Der Führer” en “De Lijder” hoe zielig kun je zijn zeg? Gaan jullie je puistjes maar uitknijpen en jezelf bevredigen tijdens een gedachte aan de PVV, want laten we eerlijk zijn… een site met zoveel anti-PVV artikelen, daar moeten wel mensen achter zitten die enorm geilen op de PVV! Waar het hart vol van is…

 3. Beste ik.

  Ik zal hier even mijn reactie op je vorige hit and run commentje herhalen, voor ik je ban, wellicht overbodig want je lijkt me niet een echte lezer.

  “Ik zal je even uitleggen hoe het zit. De PVV aanhang is doorgaans te achterlijk om zich aan elementaire fatsoensregels (bij ons de REGELS, zie menu) te houden en dan flikker ik ze er af. Ook jij zit na 1 reactie dus al op de schopstoel.”

 4. @3 jvdheuvel
  waarom zo streng? De reageerder ‘ik’ laat blijken dat hij gevoel voor humor heeft. Het is toch een grappig idee dat jij geilt op de PVV. Moet kunnen toch! Geef het gewoon toe joh. Op Fleur? Op Sietse of misschien wel op Barry.
  Laten we eerlijk zijn; Barry heeft toch iets sensueels over zich. Fleur in een kek strak leren pakje is toch ook niet te versmaden. En Sietse de lebberende priester maakt ieder gelukkig. De PVV heeft voor elke man wel wat in huis. Een soort van hoerenkast waar je zonder lid-maatschap toch welkom bent.

 5. Te snel weg:

  [ Met het openbaar worden van het bedrijf OnLiberty wordt voor het eerst een deel van de zakelijke bedoelingen van Wilders zichtbaar. Hij heeft zich altijd verzet tegen openbaarheid van zijn financiën of die van zijn partij. Ook is de PVV als enige partij tegen een nieuwe wet die meer transparantie moet brengen in de financiering van politieke partijen. Bekend is dat hij in de Verenigde Staten en in Israël geld werft en optredens verzorgt. Daarmee ondersteunt hij zijn juridische strijd en financiert hij de PVV.]

 6. @5 “Regels zijn regels” als die trut Verdonk het zegt beginnen ze spontaan allemaal te soppen en als ik het zeg dan ben ik ineens Kim Jung Il.In zijn vorige reactie zaten minstens 6 overtredingen van de REGELS. Ik ben gekke henkie niet. Het is hier geen Nederlands Parlement waar de brievenbuspissers, de faillissementsfraudeurs, de CV-fraudeurs en de kopstoot-uitdelers vrij spel hebben.

 7. @2 Volgens mij worden alle reisjes van de leider + convooi van ‘oortjes’ vanwege al die bedreigingen geheel en al door ons, de belastingbetalers van Nederland gefinancierd.
  Ook de reizen van gedeputeerden en gemeenteraadsleden in het belang van de gemeente of provincie worden door ons betaald. Dus niet lullen en/of zielig doen dat de PVV zo goed is. Het is hetzelfde soort (graaiers) als van de VVD, maar dan met een andere uitspraak, andere pakken en andere mores.

 8. @8 jvdheuvel
  Mijn hemel: ‘ regels zijn regels ‘ je lijkt wel Sietse Fritsma, alleen die krijgt een hoop geld voor brallen in een Philips microfoontje in de Tweede Kamer en jij doet het voor de kat zijn … Wie is er nou slimmer? Lebberkopje Fritsma of Don Quichot vdheuvel?

  Jij toch! Laat je dan niet opnaaien door de eerste beste stukkies schrijver op Krapuul 🙂

 9. @2 “anti-PVV artikelen, daar moeten wel mensen achter zitten die enorm geilen op de PVV! ”
  Die redenering voortzettende moeten der Führer en zijn trawanten wel ontzettend geilen op mensen van Marokkaanse komaf.
  Zou best kunnen dat dat mode is in fascistische kringen: van schreeuwlelijkerd en huilbaby Fortuyn was bekend dat ie ook graag af en toe zijn jonge heer in de poepert van een jongen van Marokkaanse komaf stak.

 10. @11:

  [ van schreeuwlelijkerd en huilbaby Fortuyn was bekend dat ie ook graag af en toe zijn jonge heer in de poepert van een jongen van Marokkaanse komaf stak. ]

  Heeft er ooit zo’n jongen aangifte gedaan van ongewenste aanvallen ofzo? I

 11. links en rechts fascisme zyn heel heel erg eng,
  mussolini was eerst socialist en werd toen engerd
  adolf had zn mond vol over socialisme maar liep uiteondelijk aan de hand vd industrielen en generaals.

  dus het enige echte socialisme bestaat alleen in polderland

 12. Grappig…

  “…en jezelf bevredigen tijdens een gedachte…”
  “…mensen achter zitten die enorm geilen op…”
  “…Waar het hart vol van is…

  Inderdaad, beste “ik”. Waar je hart vol van is, stroomt de sexueel getinte bagger uit je toetsenbord. Wil wel even mijn psych-hoedje opzetten om dat te verklaren. Maar ja, terechte ban.


  Als ik had geweten dat die tyfusfascist Wilders in Groningen was, dan had ik die zuiger met ‘alle liefde’ iets als een taart in zijn porum gekwakt. Ach, volgende keer mischien.

 13. Wat een bericht ook op RTV Noord lijkt wel een stuk propaganda en echt slecht geschreven. Wat is er met die zender gebeurt? Ook die RemY van Mannekes is een zak geworden zeg, laat zijn politieke voorkeur wel heel erg zien.

  Beetje vreemd.

 14. @17: Dehnus:

  Kanteldenken, schuivende panelen, glijbanen.
  De versnelling naar het fascisme draait op volle toeren, weinigen die het zien en er zich tegen ( durven? kunnen?) verzetten.
  Het dodelijke virus is overal in aan het kruipen en zich aan het vermenigvuldigen, dus ook bij RTV Noord.
  Zo eenvoudig is dat.
  Nu nog uitvinden hoe we het kunnen stoppen.
  Fluitje van een cent.

 15. er was maar 1 Führer vind het schandig dat wilders word aan gekeken voor nieuwe Führer triest

 16. @19 ik vind het schandalig dat iemand het verband niet ziet .. “er was maar 1 Fürher “is trouwens een gevaarlijke uitspraak voor iemand met zo’n edelgermaanse naam , vind je hetschandalig omdat slechts Adolfje die naam verdiende ??? En Wilders slechts een beginneling is bij Adolf vergeleken ??

 17. @19:

  Kindjelief, ga toch lekker naar je eigen sites, wat doe je hier eigenlijk? En nee, ik kom niet naast je onder je stinksteentje slapen wat je vroeg. Gewoon geen zin in.

Reacties zijn gesloten.