Alle bans bij Krapuul opgeheven.

pigOmdat het vandaag zo’n mooie dag is heb ik besloten om de spamlijst van Krapuul in zijn geheel leeg te gooien; alle bans zijn per direct opgeheven.

Dit betekent dat werkelijk iedereen die hier wel eens een ban heeft gehad vanaf vandaag (zaterdag 17 juli) weer kan reageren.

Maakt niet uit hoe bont je het gemaakt hebt; je krijgt weer een kans.

Echter; de REGELS blijven onverkort van toepassing en zullen gewoon worden gehandhaafd.

P.S. mocht je in het verleden al eens 20 keer waarschuwd zijn en toen een ban hebben gekregen ga ik je niet opnieuw 20 keer waarschuwen als je weer onmiddelijk over de grens gaat, maar dat spreekt natuurlijk voor zich.

16 gedachten over “Alle bans bij Krapuul opgeheven.”

 1. Nou dank je wel dan, mij gisteren 20keer gewaarschuwd???????? Ik heb maar 3 keer een post ingezonden…Hoe kan je mij dan 20 keer waarschuwen…
  Maar bedankt en ik wens je een prettige dag toe…

 2. Aha! Ik wilde net iets gaan plaatsen over de feestelijkheden vandaag ter ere van de demente zwarte terrorist Mandela, mss zal ik het wel s op een onverdachte haatsite doen.

 3. Een GENERAAL PARDON als het ware! Ben je niet bang voor het “aanzuigend effect” van zo iets JvdH ?

 4. Nee hoor maar met de hoeveelheid mensen die ik het afgelopen half jaar heb geband zou het best kunnen dat er iemand bij zit die normaal kan doen en die ik per ongeluk iets te vroeg geband heb. Ik sluit dat niet uit al acht ik de kans niet echt vreselijk groot dat er veel tussen zit.

 5. En dan zie ik daar zomaar 2 mensen wiens naam het verboden is om ze ooit op deze site te noemen. Hebben die wat van zich laten horen? :mrgreen:

 6. Er zijn er een paar teruggekomen. Alleen mercator begon meteen weer over schapen ophangen bij moskees en dat soort dingen en die hebben we toen met algemene stemmen geparkeerd. Afgezien van hem is op dit moment niemand geband.

 7. @ tante beatrix, het is uiteindelijk wel de bedoeling dat je op deze site de mening van een ander respecteert.

  Of leid je aan tunnelvisie?

 8. @ Mandela. nee hoor, je hoeft het niet mee eens te zijn met de mening van een ander, mits onderbouwd en netjes, niks mis mee. Krapuul krijgt de shit over zich heen dat het censuureert, censuur mijn arsch, degenen die in het villisbakske zaten bij krapuul hebben een lange lijst van verbanningen op hun naam. Maar zelfreflectie is iets dat ze niet kennen.

 9. Mandela Schreef:

  @ tante beatrix, het is uiteindelijk wel de bedoeling dat je op deze site de mening van een ander respecteert.
  Of leid je aan tunnelvisie?

  Doen jullie dat wel dan? Het respecteren van meningen die afwijken van de mening van jullie zelf?
  Niet dus, over tunnelvisie gesproken!

 10. @Bart jij krijgt 1 waarschuwing. Lees de REGELS houd je eraan en anders….

 11. @Bart dank je wel, dat je het voor mij opneemt..
  Meere kan ik helaas niet zeggen want anders wordt ik door jvdheuvel………………..

Reacties zijn gesloten.